wojtow 17.10.05, 18:59 ależ miałam pn..... do d..... scysje w "kochanej" pracy, łącznie z kierownikiem i generalnie dół totalny Nie wiem czy to mi poprawi humor - ale może ktoś jeszcze miał fatalny dzień ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzzytkaaa Re: zły dzień 18.10.05, 12:51 moze poprawi.... moj tez byl okropny, a jak juz wydostalam sie z pracy, to utknelam na godzine w Urzedzie Dzielnicy i cio..... niepotrzebnie stałam w kolejce!!!!!d..., Q.... itd dziś ciut lepiej, ale to jeszcze nie koniec dnia! Trzymaj sie Odpowiedz Link
moboj Re: zły dzień 18.10.05, 13:05 ja miałam taki paskudny dzień w piątek. niby to moje święto było, bo dzień nauczyciela, ale wszystkie fajne wydarzenia popsuła wizyta w przychodni u pewnej bardzo bezczelnej pani doktor. Odpowiedz Link
wojtow dobry dzień 18.10.05, 15:20 dobry dzień :) wniosek z tego taki: raz pod górkę raz z górki mam dziś bdb dzionek sprawy w pracy wyprostowały się postanowiłam cieszyć się dobrym dniem bo jutro może być gorzej ;) Odpowiedz Link