iranda 27.12.09, 13:54 Mam wstawionych parę nowych, Guciowych zdjęć, jak macie ochotę pooglądajcie:) Miłej zabawy, pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deodyma Re: Foty 29.12.09, 22:58 czyli kliknac gdzie??? bo ja to niedojda jestem i nie kumam:D Odpowiedz Link
deodyma Re: ok! niedojda juz zobaczyla fotki! 29.12.09, 23:03 super te foteczki a jakiz wdzieczny model:D tylko pozazdroscic! Odpowiedz Link
deodyma Re: Foty 30.12.09, 15:35 a ja niedojda juz wiem gdzie, ale ze masz z tym problemy, wkleje Ci linka. mam nadzieje, ze iranda mnie nie udusi? fotoforum.gazeta.pl/u/iranda.html Odpowiedz Link
deodyma Re: Foty 30.12.09, 15:37 a tak w ogole to klikasz najpierw u gory na FOTOFORUM. pozniej wyskakuje Ci glowna strona z fotkami i szukasz UZYTKOWNIKA. wpisujesz uzytkownika, ktorego szukasz, czyli w tym wypadku IRANDA i klikasz. wyskajuja Ci wtedy jej fotki:) mam nadzieje, ze ja NIEDOJDA wytlumaczylam Ci to tak, ze mnie zrozumialas:D Odpowiedz Link
iranda Re: Foty 01.01.10, 18:01 Deodymko, jesteś niezastąpiona, oczywiście, że Cię nie uduszę:D Wszystkiego najlepszego w NOWYM 2010 ROKU:))) Ode mnie, Gucia i moich bliskich dla Was wszystkich ))) Odpowiedz Link
deodyma Re: Foty 02.01.10, 02:36 tym razem ubieglas mnie kobieto, ale ja Ci to wspanialomyslnie wynacze, wszak jestem niewiasta o dobrym sercu:D zycze wszystkim, zeby ten Nowy Rok 2010 byl lepszy od minionego! badzcie pozdrowieni. Odpowiedz Link