pini1 19.10.04, 17:24 Czy ktoś może zna adres jakiegoś sklepu internetowego, w którym można kupić zioła? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rajch Re: Internetowy sklep zielarski 07.12.04, 11:18 Jest np. www.zielarnia.abc24.pl Powodzenia. Odpowiedz Link
pini1 Re: Internetowy sklep zielarski 09.12.04, 18:17 Dzięki za odpowiedź. Chociaż ten sklep, pod podanym linkiem ma dość słaby asortyment. Ja znalazłam jeden adres, złożyłam nawet zamówienie, otrzymałam odpowiedź (pewnie generowaną automatycznie) potwierdzającą przyjęcie zamówienia, po czym kolejne moje próby wejścia na stronę sklepu kończyły się na etapie "przepraszamy, sklep w tej chwili jest nieczynny". Zamówienie zlożone ok. 2 miesiące temu. I nic, a szkoda bo mieli naprawdę bogatą ofertę ( lepszą od aptek w moim mieście ). No ale to co chciałam na szczęcie zdobyłam z innego źrodła. Chociaż też 'by net'. Odpowiedz Link
lucy_z Re: Internetowy zielnik 11.12.04, 18:57 Witam:)) Nie jest to adres sklepu internetowego ale ogolnie świetne porady i przepisy na różne choroby. Jest też adres więc przypuszczam, ze można tam napisać i może wysyłają również zioła? Ja szukając w internecie ziół na alergię trafiłam na tę stronkę i polecam:) www.zielnik.gornyslask.pl/ Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link