monia515 05.08.05, 09:39 Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa stosował ten preparat? Jakie efekty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczi Re: 4.3.2.1. SLIM 05.08.05, 10:07 To jakiś nowy cud na odchudzanie? Nie używałam, ale byłabym zdziwiona gdyby robił choć połowę z tego, co obiecuje producent. Zwykle tak jest z tego typu specyfikami. pozdr. D. Odpowiedz Link
deczi poszukałam w google 05.08.05, 10:12 "nawet 10 kg w 10 dni" to mrzonki. I nie świadczy dobrze o profesjonalizmie producenta. Jak ktoś chce schudnąć, to musi robić to, co wie, a czego nie chce: zmienić dietę i tryb życia. Nie ma cudów. Odpowiedz Link
monia515 Re: poszukałam w google 05.08.05, 11:14 Nie jestem strasznym grubasem, który prowadzi niehigieniczny tryb życia- 168cm/60 kg; ale chciałabym zrzucić jakieś 5 kg i pomyślałam, że taki preparat by mi w tym pomógł. I tyle. Nie potrzebuje wykładów w stylu jw. Pytam tylko o Wasze doświadczenia związane ze stosowaniem tegoż. Dzięki. Odpowiedz Link
deczi Re: poszukałam w google 05.08.05, 14:11 Ależ nikt tu nie posądza nikogo o nic;-) Zresztą nawet gdybyś była grubasem, to moja odpowiedź byłaby taka sama, przecież przez Cię nie widzę - tylko twoje pytanie. To nie był wykład tylko informacja i wniosek wysnuty z przeczytania opisu tego "cudu". Z informacji możesz dowolnie skorzystać bądź ją zignorować. Nie słyszałam jeszcze o produkcie na odchudzanie, który działałby zgodnie z obietnicami producenta, ale potrafię doskonale rozpoznać mało konkretny ale za to baaardzo malowniczy styl pisania o nich, który powinien od razu wzbudzać przynajmniej sceptycyzm. Dlatego pozwoliłam sobie odpowiedzieć na Twój post, choć tego Slima nie stosowałam. Myślę, że możesz spróbować popytać na forach o odchudzaniu, jest ich trochę, ponieważ tam zwykle piszą osoby, które wypróbowują różne dostępne na rynku specyfiki. Nawiasem mówiąc, wydawało mi się, że są one przeznaczone raczej dla osób mających do zrzucenia sporo więcej niż 5 kg. Jeśli jesteś zainteresowana, to gdzieś były wątki o odchudzaniu i cellulicie, w których podane były przepisy na wspomagające mieszanki ziołowe. pozdrawiam, D. Odpowiedz Link