Dodaj do ulubionych

zioła andyjskie

22.04.06, 21:08
Witam czy może ktoś z was stosował preparaty i kuracje proponowane na stronach np. takiej vilcacora.biorelax.pl/
Obserwuj wątek
    • kasz7 Re: zioła andyjskie 23.04.06, 09:16
      Witam
      Jakies 5 lat temu moja mama przechodzila antynowotworowa kuracje tymi
      preparatami. Fakt, jak na ziola sa to drogie srodki, ale prawdopodobnie dzieki
      nim do dzis chodzi po tym swiecie.
    • asiabed Re: zioła andyjskie 23.04.06, 13:17
      Ja stosuje wilkakore - wyciag plynny. Firma - Az Medica.
      Poki co stosuje od 1,5 miesiaca.
      Pare lat temu przeszlam kuracje Manayupa, wilkakora i maca. Nie mialam jakiegos
      powaznego schorzenia. Nie zauwazylam wowczas jakiegos cudownego dzialania - ale
      tez dlatego, ze nie bylo wlasnie jakiegos wielkiego problemu. Czulam sie po tym
      po prostu lepiej. Ale to byly daaawne czasy. Ziolka sprowadzalam jeszcze w
      wielkiej brytanii. u nas nie byly dostepne....
      • kasz7 Re: zioła andyjskie 23.04.06, 19:01
        Mimo, ze w Polsce rozwinela sie bardzo dobrze siec autoryzowanych sklepow z
        produktami andyjskimi to uwazam, ze nadal najlepiej jest sprowadzic ziola z
        Angli. W Polsce wszystkie sprzedawane ziola pochadza z Bydgoszczy albo Gdanska -
        doklanie nie pamietam, sa tam rozlewane i sortowane. Znajoma prowadzaca punkt
        zielarski od jakiegos czasu skarzy sie na wyraznie pogorszenie jakosci
        preparatow oferowanych w Polsce. Osoby przyjmujace ziola "polskie" i
        "angielskie" zauwazaja duza roznice w dzialnia na korzysc tych z zagranicy.
        Wnisek z tego taki ze lepiej doplacic 40 zl za przesylke niz kupic jakies badziewie.
      • nikka10 Re: zioła andyjskie 25.04.06, 18:14
        A czy ktoś bierze może vilcacorę firmy Vision? I jakie odczucia? Ja dopiero
        zjadłam dwa opakowania tak profilaktycznie. Wogóle to w broszurze zalecają by
        jeść jedną kapsułkę codziennie.
        • benita5 Re: zioła andyjskie 26.04.06, 14:08
          Przyjmowalam Vilcacore z tymiankiem firmy - Az Medica. Rezultat dobry, jak na
          razie, bez nawrotow angin.

O perfumach
    • mag401 Re: zioła andyjskie 23.04.06, 20:37
      Nie będę krytykował tych ziół. Mam wątpliwości czy zioła pakowane są gorsze ,
      bo istnieje nadzór niezależny od producenta i ten by to wyłapał. Zioła Polskie
      są bardzo dobre i mogą zastąpić większość preparatów z importu. Nasze zioła są
      słabo reklamowane i jest mało ludzi co potrafi zrobić indywidualną mieszankę
      dla chorego. Ta mieszanka musi pasować do energetyki edanego człowieka.
      Stosowanie mieszanek gotowych z różnych książek może spowodować rozregulowanie
      organizmu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka