mapima 22.04.06, 21:08 Witam czy może ktoś z was stosował preparaty i kuracje proponowane na stronach np. takiej vilcacora.biorelax.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasz7 Re: zioła andyjskie 23.04.06, 09:16 Witam Jakies 5 lat temu moja mama przechodzila antynowotworowa kuracje tymi preparatami. Fakt, jak na ziola sa to drogie srodki, ale prawdopodobnie dzieki nim do dzis chodzi po tym swiecie. Odpowiedz Link
asiabed Re: zioła andyjskie 23.04.06, 13:17 Ja stosuje wilkakore - wyciag plynny. Firma - Az Medica. Poki co stosuje od 1,5 miesiaca. Pare lat temu przeszlam kuracje Manayupa, wilkakora i maca. Nie mialam jakiegos powaznego schorzenia. Nie zauwazylam wowczas jakiegos cudownego dzialania - ale tez dlatego, ze nie bylo wlasnie jakiegos wielkiego problemu. Czulam sie po tym po prostu lepiej. Ale to byly daaawne czasy. Ziolka sprowadzalam jeszcze w wielkiej brytanii. u nas nie byly dostepne.... Odpowiedz Link
kasz7 Re: zioła andyjskie 23.04.06, 19:01 Mimo, ze w Polsce rozwinela sie bardzo dobrze siec autoryzowanych sklepow z produktami andyjskimi to uwazam, ze nadal najlepiej jest sprowadzic ziola z Angli. W Polsce wszystkie sprzedawane ziola pochadza z Bydgoszczy albo Gdanska - doklanie nie pamietam, sa tam rozlewane i sortowane. Znajoma prowadzaca punkt zielarski od jakiegos czasu skarzy sie na wyraznie pogorszenie jakosci preparatow oferowanych w Polsce. Osoby przyjmujace ziola "polskie" i "angielskie" zauwazaja duza roznice w dzialnia na korzysc tych z zagranicy. Wnisek z tego taki ze lepiej doplacic 40 zl za przesylke niz kupic jakies badziewie. Odpowiedz Link
nikka10 Re: zioła andyjskie 25.04.06, 18:14 A czy ktoś bierze może vilcacorę firmy Vision? I jakie odczucia? Ja dopiero zjadłam dwa opakowania tak profilaktycznie. Wogóle to w broszurze zalecają by jeść jedną kapsułkę codziennie. Odpowiedz Link
benita5 Re: zioła andyjskie 26.04.06, 14:08 Przyjmowalam Vilcacore z tymiankiem firmy - Az Medica. Rezultat dobry, jak na razie, bez nawrotow angin. O perfumach Odpowiedz Link
mag401 Re: zioła andyjskie 23.04.06, 20:37 Nie będę krytykował tych ziół. Mam wątpliwości czy zioła pakowane są gorsze , bo istnieje nadzór niezależny od producenta i ten by to wyłapał. Zioła Polskie są bardzo dobre i mogą zastąpić większość preparatów z importu. Nasze zioła są słabo reklamowane i jest mało ludzi co potrafi zrobić indywidualną mieszankę dla chorego. Ta mieszanka musi pasować do energetyki edanego człowieka. Stosowanie mieszanek gotowych z różnych książek może spowodować rozregulowanie organizmu. Odpowiedz Link