aga.ny 06.03.07, 20:07 Znacie jakieś skuteczne zioła na tę męczącą dolegliwość? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag401 Re: Zioła na zgagę 08.03.07, 13:15 kminek + majranek wymieszać w proporcji 1:1. 1 łyżkę stołową mieszanki ziół lekko wypukłą zalać wrzątkiem około 0,5 szklanki - zamieszać - parzyć około 20 min odcedzić 1porcja. Pić 3x dziennie po 1 porcji przed jedzeniem. Przy braku ziół wypić SOK Z CYTRYNY / to nie żarty /. Znajdż sobie w okolicy dobrego zielarza bo masz kłopoty z prawą nerką , zawroty głowy i bóle stawów. Ponadto masz kłopoty nerwicowe , które się ulokowały w jamie brzusznej. Odpowiedz Link
oleandii Re: Zioła na zgagę 27.04.07, 21:12 w czasie ciąży zażywałam specyfik na bazie skórek orzechów włoskich przeszedł przez wiele rąk zanim do mnie dotarł i nawet nie wiem jak się go przyrządza:( Odpowiedz Link
gwiazda_podkarpacia Re: Zioła na zgagę 02.05.07, 11:26 www.colfarm.pl/ziola_bez_zaparzania.html polecam LEN, bardzo dobrze działa no i co ważne - szybko Odpowiedz Link