flirting.shadow 05.03.12, 20:33 Teraz już tylko prokreacja. Żaden inny cel nie wchodzi w grę. W przeciwnym wypadku można zostać pozwanym deser.pl/deser/1,111857,11284693,Radni_uchwalili__plemniki_i_jajeczka_sa_osobami.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Prokreacja 05.03.12, 21:28 gorzej, onania i miesiączka = ludobójstwo Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Prokreacja 05.03.12, 21:38 a na to sie natklem przy okazji tego artykulu Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Prokreacja 05.03.12, 21:46 Święty Tomasz doszedł do wniosku, że dusza ludzka wlewa się w chłopca 40 dni po zapłodnieniu, a w dziewczynkę - 90. aż strach zapytać....a to dlaczego w chłopca tak krótko? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Prokreacja 05.03.12, 21:59 czarny.onyks napisała: > Święty Tomasz doszedł do wniosku, że dusza ludzka wlewa się w chłopca 40 dni p > o zapłodnieniu, a w dziewczynkę - 90. > > > aż strach zapytać....a to dlaczego w chłopca tak krótko? A kto powiedział, że krótko? Wcześnie! Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Prokreacja 05.03.12, 22:03 Może się mylę, ale mam wrażenie, że św. Tomaszowi chodziło o coś innego - o coś, o czym napisał Flirting. Mianowicie o to, że nasciturus gdy chodzi o chłopca jest już po 40 dniach od zapłodnienia wystarczająco ukształtowaną formą życia by mógł przyjąć pierwiastek boski czyli duszę. W przypadku dziewczynek mamy do czynienia z opóźnieniem rozwoju gdyż odpowiednie ukształtowanie do przyjęcia duszy następuje dopiero po 90 dniach od poczęcia Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: Prokreacja 05.03.12, 22:11 to znaczy sie , ze dziewczynka ( kobieta )jest opóżniona w rozwoju ? O ...... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Prokreacja 06.03.12, 07:57 a jeden taki to w ogóle pisał że dziewczynki to taki twór upośledzony, bierze się z wilgotnych wiatrów Tomasz czy inny? Odpowiedz Link
waganiemama Re: Prokreacja 06.03.12, 19:32 święty, nieświęty - gadał jak potłuczony w tym temacie, rzecz jasna Odpowiedz Link
tapatik Re: Prokreacja 06.03.12, 18:27 czarny.onyks napisała: > Święty Tomasz doszedł do wniosku, że dusza ludzka wlewa się w chłopca 40 dni p > o zapłodnieniu, a w dziewczynkę - 90. 80 nie 90. W artykule jest błąd. > aż strach zapytać....a to dlaczego w chłopca tak krótko? Widocznie kobiecy biust zajmuje duszy więcej czasu niż męski penis. Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: Prokreacja 05.03.12, 22:08 "Rada Miejska amerykańskiego miasta ".... oooo są lepsi od naszych głosujących Odpowiedz Link
tapatik Jestem zbrodniarzem 06.03.12, 18:16 Jestem zbrodniarzem. I to takim dużego kalibru. Tyle milionów osób już uśmierciłem. Mężczyźni są tutaj w o wiele gorszej sytuacji, bo jednym wytryskiem uśmiercają więcej niż kobiety przez całe swoje życie. Odpowiedz Link