kikicunt 12.04.12, 20:00 Jestem uczulona na słońce i mam wysypkę na rękach, kolanach, łokciach. Ale obawiam się, że jestem uczulona na coś jeszcze. Ma ktoś może takie objawy ? A zimą mam krostki na stopach, chociaż słońca nie ma. Co to moze być ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Mam problem IP: *.connect.netcom.no 10.10.14, 20:20 Nalezy otraktowac go powaznie, ja tak mialam 30 lat temu. lekarze przepisywali masc sterydowa llorinden A i wapno zaleczalam ale nigdy nie wyleczylam latem od slonca dostawalam ran. I dopiero jak dorobilam sie choroby autoimmunologicznej rzs (wymieniony staw biodrowy) sama doszlam do wniosku, ze moj organizm dawal mi znaki od b. dawna ale byly ignorowane przez lekarzy i przezemnie. Odstawilam mieso, gluten, cukier, mleko, jaja. Jem warzywa, owoce, kasze jaglana, kasze gryczana czasami ryby i.......zniknela calkowicie wysypka, poprawil sie stan zdrowia tzw remisja.Nie biore zadnych lekow . Nietolerancja pokarmowa prowadzi do wszystkich chorob leczy sie chorobe nie likwidujac PRZYCZYNY dlatego tyle ludzi cierpi i umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Mam problem IP: *.rdns.100tb.com 10.08.15, 14:47 Kochana, musisz wykonać koniecznie testy alergiczne, które wskażą na co możesz być jeszcze uczulona. Inaczej trudno jest to jednoznacznie stwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś