Dodaj do ulubionych

Jaka lodówka do zabudowy z sys. no frost?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.10, 22:02
w związku ze zbliżającym się generalnym remontem kuchni jestem na kupnie
lodówki do zabudowy, wysokość 177 - 190 cm. Decyzja padła, że ma być z
systemem no frost.
Na rynku widzę nie ma zbyt wielkiego wyboru, ja po wstyępych analizach mam 3 typy:
1. ELECTROLUX ENN 28600
2. 2.BEKO - CBI 7771
3. AEG-ELECTROLUX Santo N 8 18 40-5i

Ale zanim kupię chciałabym wiedzieć jak sprawują się w życiu codziennym.
Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami. Jakieś wady? Usterki?

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: lidkaaa Re: Jaka lodówka do zabudowy z sys. no frost? IP: *.srv.abyrnes.com 16.02.10, 11:05
      Jest na rynku bardzo dużo sprzętów do zabudowy.
      najlepiej się rozejrzeć na porównywarkach cen.
      I wybrać stosunkowo najtańszą ofertę
      www.nokaut.pl/lodowki-do-zabudowy/candy.html ja tak trafiłam na lodówkę
      candy.
      • Gość: Kazia Jaka lodówka do zabudowy z sys. no frost? IP: 62.180.231.* 17.02.10, 10:22
        W porównywarkach już się rozejrzałam, stąd wytypowałam właśnie te trzy lodówki.
        Nie chodzi mi o wybranie najtańszej i najładniej wyglądającej tylko takiej która
        jest praktyczna, nie głośna, nie psuje się i w razie w. ma dobry serwis.
        Stąd prośba o opinie i uwagi użytkowników. Nie chcę "trafiać" jak piszesz tylko
        wiedzieć co kupuję.
        A tak poza tym wysokich lodówek do zabudowy z systemem no fost akurat jest na
        rynku nie tak wiele.
        Dlatego ponawiam swoją prośbę
        • mariolka55 Re: Jaka lodówka do zabudowy z sys. no frost? 18.02.10, 10:55
          podpinam się pod pytanie,jesli można
          tylko ja sie jeszcze waham czy jednak no frost to dobry wybór......
      • Gość: habib Candy CSCN 7615 E IP: *.chello.pl 16.07.10, 14:34
        POLECAM!
        Obejrzeliśmy w necie oraz w sklepach przeróżne modele i w końcu zdecydowaliśmy
        się na tę. Zakup ponowilibyśmy i na pewno zachęcimy do niej znajomych.
        Lodówka naprawdę świetnie się prezentuje. Kolor drzwi inox jest niemal
        identyczny jak kolor bocznych ścian lodówki, nie jest to żadna bylejaka szara
        farba. Wnętrze jest bardzo funkcjonalne i przestronne, co ważniejsze półki są
        bardzo dobrze wykonane, bo nacisk jest tak rozłożony dzięki specjalnym
        wgłębieniom (a nie wypustkom jak w innych), że na pewno plastikowa ramka wokół
        nie popęka.
        Poza ładnym wyglądem, lodówka bardzo dobrze chłodzi, system rozprowadzania zimna
        po lodówce to dobry pomysł, tak jak i no frost - ten duży zamrażalnik jest
        całkowicie czysty. Także z żadnymi odgłosami nie ma problemów, owszem czasem
        lodówka cicho miauknie czy zamruczy, ale to normalne.
        Naprawdę serdecznie polecam ten model wszystkim zainteresowanym i niezdecydowanym :)
    • Gość: zenek Re: Jaka lodówka do zabudowy z sys. no frost? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 12:14
      popatrz na to
      www.gorenje.pl/kuchnia/chlodnictwo/do_zabudowy?c=191569
      • Gość: Kazia Re: Jaka lodówka do zabudowy z sys. no frost? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.10, 13:13
        Masz tą Gorenje? Może podrzucisz swoją opinię jak się sprawuje?
        Widziałam ale marki Gorenje nie brałam pod uwagę
        • Gość: zenek Re: Jaka lodówka do zabudowy z sys. no frost? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 14:18
          jestem na podobnym etapie co Ty.
          widziałem ,rozpytywałem- i jest OK
    • popey111 Re: Jaka lodówka do zabudowy z sys. no frost? 23.02.10, 01:18
      Jeszcze whirlpool:)
      • popey111 Re: Jaka lodówka do zabudowy z sys. no frost? 23.02.10, 22:33
        Gorenje uważam za najrozsądniejszy wybór, świetnie wyposażona i w rozsądnej
        cenie. Pozdr.
        • kr_ka_11 Re: Jaka lodówka do zabudowy z sys. no frost? 22.07.10, 13:10
          ja sie zdecydowalam na Beko CBI 7771, mam nadzieje, ze nie bede zalowala wyoboru :)
          • Gość: marta Re: Jaka lodówka do zabudowy z sys. no frost? IP: 77.236.26.* 08.07.11, 19:50
            witam

i jak ta lodówka Beco-jestes zadowolona z wyboru?Wlasnie tez sie nad nią zastanawiam.
            pozdrawiam
            • gorenje1 Re: Jaka lodówka do zabudowy z sys. no frost? 12.07.11, 17:44
              Zapraszamy do zapoznania się z produktami Gorenje. Zarówno lodówki jak i chłodziarki wyposażone są w system No Frost, dodatkowo cieszą oko ciekawym wyglądem. Szczególnie linia Retro wpada w oko :) Pozdrawiamy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka