Dodaj do ulubionych

Idealna kuchnia

IP: 94.42.170.* 04.07.12, 07:03
W jakim kolorze kupujecie akcesoria do kuchni? Zielone, pomarańczowe, czerwone, fiolet? Nie mogę się zdecydować.
Mam jasną kuchnię każdy kolor pasuje a chciałabym mieć modnie?
Obserwuj wątek
    • johana75 Re: Idealna kuchnia 31.07.12, 16:32
      Masz jasną kuchnie drewnianą czy białą? Bo tylko do białego każdy kolo posuje. Jesli biała to kupuj takie ponadczasowe, czarne lub czerwone. jesli za jasnego drewna to nie doradze bo nie wiem jakie wybarwienie.
      Ja mam biała kuchnie i czerwone dodatki (ekspres do kawy, czajnik na gaz reto Le Crueset itp) teraz chcę jeszcze zmienić kolor pomiędzy szafkami na grafit, będzie bosko!
    • mojemieszkanie24 Re: Idealna kuchnia 17.08.12, 12:24
      - czerwień
      - czerń
      marzę o takim zestawie ale u mnie by nie pasowało więc mam
      - zieleń :)

• Gość: Ashley Re: Idealna kuchnia IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.13, 14:58
      Ja mam połaczenie czarnego, metalicznego i pomarańczy. Większość sprzętów mam od LG, pasowały kolorystycznie, a do tego są energooszczędne. Do takich ciemnych kolorów pasuje każdy który kontrastuje i nadaje pomieszczeniu cieplejszego wymiaru.
      • Gość: anna.m Re: Idealna kuchnia IP: *.231.2.79.koba.pl 06.01.13, 16:40
        LG ma fajną lodówkę w kolorze wina, mikrofalówkę w takim deseniu także, mnie się bardzo podobają bo te kryształki swarovskiego nadają charakteru.
    • marchewka12089 Re: Idealna kuchnia 09.04.15, 15:01
      ja uwielbiam mieć kuchnię na kolor czerwony, który od samego rana daje mi energię i pobudza na resztę dnia. A gdzie kupujesz takie akcesoria?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka