Dodaj do ulubionych

robot kuchenny

21.04.06, 08:42
jaki polecacie moze tego reklamowanego brauna ?? szukam czegoś czym mogłabym ubić pianę, posiekać np. mięso, kotajle, fajnie by było jak by można było wyrabiać ciasto i jak by jeszcze nieduże żeby było :) aa no i nie żeby od razu trzeba było robić np. ciasto z 10 jaj tylko jakieś mniejsze porcje
pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: gryka1 Re: robot kuchenny IP: *.chello.pl 21.04.06, 21:36
      Mam Brauna ale kupionego bardzo dawno. Ma mniejszą moc niż te obecnie
      sprzedawane. Ale myslę, że wszystkie i te starsze i te nowe mają tę sama wadę.
      NIedostateczne chłodzenie podczas pracy. To oznacza, że niemozliwa jest dłuzsza
      praca.Doświadczyłam tego w te święta. Próbowałam utrzeć 6 żółtek z cukrem.
      Niestety musiałam przerwać bo robocik zaczął dymić. MOże te nowe nie mają tej
      wady ale lepiej się upewnić.
      • jovanna3 Re: robot kuchenny 22.04.06, 20:33
        Bo to jest podreczny robot,w mojej instrukcji pisze,zeby ubijac nie wiecej niz
        cztery bialka.Wiec przy szesciu zöltkach dobrze,ze sie nie spalil.;)
        Mam zestaw Multiquick i jestem zadowolona.Najlepiej przydaje sie do zrobienia
        szybkich i latwych rzeczy.Nie trzeba myc pözniej wielu czesci.
        • patrycjapl Re: robot kuchenny 24.04.06, 02:49
          Uzywam robota wieloczynnosciowego PHILIPSA,jest nie do wykończenia.Popatrz na
          www.media-market.pl
      • Gość: Margo Re: robot kuchenny IP: *.chello.pl 10.05.06, 18:59
        Prawdę mówiąc nie wiem, jak sie moze przegrzać na 6 żółtkach, jeśli świetnie
        sobie radzi np. z ugniataniem drożdżowego ciasta. Mam Brauna CombiMax 750 i nie
        sprawia mi żadnych problemów. Jeszcze nie udało mi sie go zajeździć. Robie w
        nim ciasto, surówki, siekam mięso na mielone, bułkę na bułkę tartą, soki
        przecierowe, soki cytrusowe, marchew, orzechy...
    • Gość: Artur Re: robot kuchenny IP: 213.17.223.* 05.05.06, 19:45
      Osobiscie mam fenomena zelmerka. Jest najlepszy. No po prostu bombastyczny. Raz robiłem ciasto z 1,5 kg mąki i do tego dodałem składniki-idealnie zrobionne. Robot ten ma ubijak który wykonuje specjalny ruch i jaja sa perfekcyjnie ubite. Ja w moim ubijam właśnie 10 jaj. Co do przegrzewania się...-urządzenia ma zabezpieczenie przed przegrzaniem, takze nie ma mowy o jakimkolwiek przegrzaniu się! Po za tym ma masę innych zzabezpieczeń. Opiszę: Kiedy silnik zaczyna sie przgrzewać to robot "wykrywa" że sie spocił i automarycznie się wyłacza, a lampka miga. Ogólnia polecam tego robota, ajeśli coś mniejszego: też zelmer ale talent
    • magia Re: robot kuchenny 06.05.06, 11:37
      Mam kombajn 4w1 Philips Essence HR 7756 od 3 lat.
      www.dworek.jaroslaw.pl/philips/hr7756.htm
      Nie korzystam z wszystkich elementow. Najprzydatniejsza jest micha do ciasta i
      blender, reszta uzywana sporadycznie. Sprzet od 3 lat niezawodny, swietnie se
      domywa, wciaz wyglada jak nowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka