Dodaj do ulubionych

Robot wieloczynnościowy

IP: *.devs.futuro.pl 25.08.06, 15:56
Marzy mi się w miare tani robot wieloczynnościowy. Pewnie jeszcze spory czas będę składać pieniążki. Jednak chciałabym abyście pomogli mi w wyborze już teraz. Najlepiej żeby robił wszystko (mieszał, ubijał, siekał, przecierał, ucierał..itd). Jakies propozycje? :)
Obserwuj wątek
    • mwookash Co znaczy "w miarę tani"? nt. 25.08.06, 16:14

• hmmm Re: Robot wieloczynnościowy 25.08.06, 17:04
      Bosch Mum
    • qubraq Re: Robot wieloczynnościowy 25.08.06, 18:35
      www.braun.com/na/products/fooddrink/foodpreparation/kitchenmachines/combi
      max/models.html#

K750 Braun + Zelmer maszynka do miesa Diana typ 886.5 z dodatkowa przystawka -
      szatkownica typ 86.4, ktora Ci pozwoli szybko poszatkować, pokroić i zetrzeć
      warzywa.
      Brauna i Zelmera mozesz kupic razem w moim (sam gp projektowalem) Mediamarkcie
      na Ostrobramskiej co jakis czas są promocje - poluj! nawet do 30 % taniej!
      Andrzej
      • jasminar Re: Robot wieloczynnościowy 25.08.06, 19:26
        ostatnio kupiłam Moulinex ovatio3 polecam sieka i rozdrabnia wszystko nawet
        ziemniaki na placki dodatkowo posiada wyciskarke do cytrusów i sokowirówke cena
        449pln
    • slowaczka Re: Robot wieloczynnościowy 28.08.06, 10:56
      Polecam Krups Powermix Premium. Kroji, szatkuje, mieli, ugniata, ubija
      planetarnym systemem jak Kitchen Aid. Posiadam go już ponad 2 lata. Kosztuje
      chyba 999 Zł w MediaMarkt, trzeba szukać promocji.
      • jasminar Re: Robot wieloczynnościowy 28.08.06, 13:20
        PLANETARNY SYSTEM???????:)))))kosztuje tez jak nie z tej ziemi;) tyle za robota
        nie dałabym w zyciu;))))
    • scholastyka_11 Re: Robot wieloczynnościowy 29.08.06, 11:44
      Ja mam Zelmera. Jestem z niego zadowolona. Kupiony 4 lata temu, ale jeszcze
      takie podobne widziałam ostatnio gdzies w którymś ze sklepów. NIe przeciera :(
      Dodatkowo sokowirówka. Kosztował coś ok 450 zeta.
    • Gość: bebe Re: Robot wieloczynnościowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:28
      Ja mam Kasie MPM od 4 lat, ma sokowirówke, wyciskarke do cytrusów,blender do
      koktajli, 4 tarcze, świetnie ubija piane a nożem siekeam mieso na
      mielone.Użytkuję intensywnie i nic się z nim nie dzieje, cena przystępna
      ok.350 zł polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka