Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:53 witam mam pytanie czy sprzet agd kupic jednej firmy czy moze byc np. lodowka bosha a okap innej firmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sugob Re: urzadzam kuchnie 21.11.06, 00:11 a jakie to ma znaczenie? przecież te urządzenia nie współpracują ze sobą w żaden sposób Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: urzadzam kuchnie 25.11.06, 22:07 Też urządzam kucnie i lodówka, piekarnik i płyta - electrolux zmywarka - siemens okap - falmec. Ważne aby wizualnie wszystko pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: urzadzam kuchnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 10:51 Witam, Sugeruje wybrać różne fimry gdyż często firma, która produkuje np: bardzo dobre okapy produkuje średnie np: zmywarki. Są też firmy, które specjalizują się w produkcji jednego asortymentu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: urzadzam kuchnie IP: *.autocom.pl 26.11.06, 21:09 No wlasnie. A jakie firmy sie specjalizują w produkcji jednego asortymentu? Poza oczywiscie obiegowymi opiniami. PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola wyposażenie kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:24 Jeśli chodzi o wyposażenie kuchni polecam sklepy internetowe, szczególnie www.rossi.pl Sklep posiada w swej ofercie galanterię kuchenną - od garnków, poprzez noże aż do szklanek, misek itd. :) Polecam sklep ponieważ sama kupiłam w nim garnki Fissler - Profi i jestem z nich bardzo zadowolona. :) Odpowiedz Link Zgłoś