pozorska 12.04.07, 14:02 co myslicie o tej zmywarce? AMICA ZWA 6428 I. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vilejka Re: zmywarka AMICA ZWA 6428 I 12.04.07, 22:37 no własnie..co myślicie? bo ja się nad nią zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjkmjk Re: zmywarka AMICA ZWA 6428 I IP: *.ists.pl 12.04.07, 23:03 No to przestancie się w ogóle zastanawiać nad zmywarką tej marki. Jak nie macie co zrobić z pieniędzmi to dajcie biednym dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozor Re: zmywarka AMICA ZWA 6428 I IP: *.opole.internetia.pl 13.04.07, 08:05 ja akurat wiec co zrobic z kasa, ciezko na nia pracuje, wiec przestan sie wymadrzac, co? Jak chcesz krytykowac to znajdz sobie inne forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjkmjk Re: zmywarka AMICA ZWA 6428 I IP: *.ists.pl 13.04.07, 11:08 W mojej wypowiedzi nie było ani grama krytyki. A że czytasz pomiędzy wierszami, to już Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozor Re: zmywarka AMICA ZWA 6428 I IP: *.opole.internetia.pl 13.04.07, 12:17 to po co sie odzywałeś? wiesz czy nie wiesz czy taka zmywarka jest dobra? jak nie to nie wypowiadaj sie w tym wątku. Tacy jak ty zaśmiecaja forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjkmjk Re: zmywarka AMICA ZWA 6428 I IP: *.ists.pl 13.04.07, 12:29 Jak nie dotarło do ciebie, że Amika produkuje kiepskie zmywarki, to trudno. Twoje pieniądze, twoje straty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjkmjk Re: zmywarka AMICA ZWA 6428 I IP: *.ists.pl 13.04.07, 12:31 BTW: zmywarki Amica, to obecnie BEKO brandowane przez Amikę. Nie wiem czy gorzej być może. Odpowiedz Link Zgłoś
nenes22 Re: zmywarka AMICA ZWA 6428 I 13.04.07, 13:29 Pozorska - jeżeli uważasz, że ta akurat zmywarki odpowiada tobie, to ją bierz. Na forum przeczytasz bowiem, że niektórzy mają amice i chodzi super, inni, że się psuje. U mnie w domu piekarnik i pralka są z Amici i sprawują się wzorowo. U innych może być odwrotnie. Ogólnie, Amica ma opinię sprzętu, który często się psuje. Z tego co czytam, mjkmjk poleca Bosch/Siemensa, bo go ma :) I się nie psuje. mjkmjk twierdzi też, że nie ma sprzetu bezawaryjnego i w pełni się z tym zgadzam!! Możesz kupić zmywarkę Amica i będzie chodzić lata bez problemu, mozesz kupić Bosch i po pół roku się zepsuje. Albo na odwrót. Nie ma reguły. Faktem jest jednak to, że częsciej czytam i słyszę o awaryjności Amici niż Boscha czy Siemensa, szczególnie jeżeli chodzi o zmywarki i ich wykonanie. Co do tej zmywarki - czy naprawdę potrzeba ci aż tyle programów? Z doświadczenia wiem, że będziesz używac moze 3 z nich :) Pozdrawiam i życze jak najlepszego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozor Re: zmywarka AMICA ZWA 6428 I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 19:10 dzieki wielkie za info :] czyje jest tak jak myslalam, zalezy na jaki sort urzadzenia sie trafi. dzieki jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś