Dodaj do ulubionych

Robot Moulinex Odacio 3 Duo Super Maxipress

IP: *.crowley.pl 09.07.07, 17:35
Zna ktos?? Prosze o jakies opinie, bo powaznie zastanawiam sie nad zakupem
Chce robota ktory bedzie tarl ziemniaki, mielil mieso i mial w wyposazeniu
sokowirowke I znalazlam ten. Moze znacie takie cuda innej marki??
Obserwuj wątek
    • Gość: orchid11 Re: Robot Moulinex Odacio 3 Duo Super Maxipress IP: 213.17.223.* 09.07.07, 20:24
      mam, polecałem, ale nie polecam już! Szczerze powiedziawszy nie wiem co mnie podkusiło, żeby to kupić. w ciągu 8 miesięcy zepsuł się już 3 razy-siada cała elektronika. Częściej jest w serwisie niż w domu. Nie mogę się doczekać kiedy siądzie 4 raz to kupię sobie wymarzonego siemensa. Moulinex to mój drugi robot po zelmerze który też się zepsuł. Co do wykonywanych przez niego funkcji to odacio rewelacyjnie tarł warzywa, beznadziejnie wyrabiał ciasto, miernie ubijał, wył jak wiertarka udarowa. Jakieś szczególy pominąłem... a -naprawy trwają 3 tygodnie. Dla usprawiedliwienia powiem że UŻYWAM GO ZGODNIE Z PRZEZNACZENIEM I INSTRUKCJĄ. Moulinex się bardzo opuścił. Szkoda bo mialem zaufanie...

aha-tobie chodzi o tą maszynkę do mięsa. No ja mam ten bez maszynki. Za to mam osobno maszynkę zelmera z której jestem zadowolony. Weź jakiegoś ludzkiego robota i osobno maszynkę. Pozdrawiam
    • piwoniasz Re: Robot Moulinex Odacio 3 Duo Super Maxipress 09.07.07, 23:15
      Odradzam dzisiejsze Philips-y.Generalnie po tzw. udoskonaleniach sa
      beznadziejne.Oczywiście w porównaniu do modelu philips cuccina, który zakupiłam
      9 albo 8 lat temu.
      • beatemp Re: Robot Moulinex Odacio 3 Duo Super Maxipress 10.07.07, 15:08
        Też jestem przy kupnie robota kuchennego i też chcciałam zeby miał wszystko w
        jednym, jednak po przestudiowaniu co nie co forum doszłam do wniosku że nie
        kupię robota z sokowirówka poniewaz nie nadaje sie do twardych warzyw czy
        owoców. Sokowirówkę kupię firmy philips.
        Ale zastanawiam sie powaznie nad tym robotem firmy bosch
        • Gość: Angel Re: Robot Moulinex Odacio 3 Duo Super Maxipress IP: 83.168.106.* 07.07.08, 19:35
          witam, ja mam ten robot ale bez maszynki do mięsa. mam juz go chyba z pół roku i
          na razie jestem zadowolona, tylko jest jeden problem, nie wiem gdzie jest
          sokowirówka ;/ moze ktoś wie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka