Gość: Paweł Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.13, 10:24 Ja mam model DIN5834. BEZPŁATNA 5-cio letnia gwarancja, małe zużycie wody i energii i bardzo cicha. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłka Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.14, 18:10 Ja mam zmywarkę Beko din5834 tak jak Paweł. Bardzo ją polecam. Cicha, posiada wiele programów, łatwa w obsłudze. Ma same zalety - oczywiście wg. mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tutaj-tanio Re: Zmywarki BEKO - opinie 28.08.13, 12:32 Zdecydowanie polecam tej firmy, bo jest to wysoki stosunek ceny do jakości. Firma beko jest jedną z najtańszych marek na rynku ale to nie znaczy że najgorsza tym bardzie że dale 5 lat gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: 195.138.200.* 30.01.14, 10:43 mamy zmywarke Beko i zdecydowanie jej nie polecam, co kilka lat zmieniamy miejsce zamieszkania oraz sprzety więc mam porównanie, zmywarke mamy 2 lata, ciagle cos sie zatyka, niedokładnie zmywa, teraz kolejny raz sie zbuntowała i nie pobiera wody, oprócz tego jest głośna poprzednio mieslimy candy i bosha, nigdy nie musiałam płukac naczyc przed włozeniem ich do zmywarki (oczywiscie w granicach rozsadku) a tu nawet płukanie nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.183.169.127.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.01.14, 20:34 Za gwarancję nic nie płacisz, mam zmywarkę A+++ od lipca i jestem zadowolona. Oszczędna na wodzie POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusia Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.14, 13:43 Mam zmywarkę beko 2 i pół roku. Działa bez zarzutu, jestem bardzo zadowolona. a co najważniejsze - jestem na półmetku jeśli chodzi o gwarancję :-) Polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.14, 20:01 od 2008 roku używam zmywarki BEKO, działa bez zarzutu, a 5 - letnia gwarancja się skończyła, polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella donna Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.play-internet.pl 24.06.14, 12:10 urządzam teraz swoje mieszkanie i też się zastanawiam; w wynajmowanym miałam zmywarkę Beko i byłam zadowolona; naczynia nie były matowe jak po zmywarce w domu u mamy ani porysowane; zazwyczaj wszystko domywała, ale to był chyba jakiś stary model; nie umiem się odnieść do "głośności", bo wszystkie sprzęty domowe mnie denerwują, łącznie z czajnikiem, więc to chyba mój bzik ;-) w każdym razie w pokoju nie słyszałam jak była włączona w kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necia Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.14, 12:51 a nam Beko po 6 latach padła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella donna Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.play-internet.pl 24.06.14, 14:22 a to dużo, czy mało? może głupie pytanie, ale zupełnie się nie orientuję ile czasu wytrzymują takie sprzęty - tej czy innych firm; moja nowa sąsiadka miała samsunga i mówiła, że bardzo długo jej wytrzymał - 4 lata; kto się orientuje jak to jest? ja mam sentyment do beko chyba dzięki reklamom z panią w ciąży :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella donna Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.elartnet.pl 27.06.14, 21:55 a jakiej używasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biga Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.183.176.235.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.07.14, 19:52 Mam zmywarkę Beko od roku,po jakimś czasie zaczęła robić smugi na szklankach ale to robią prawie wszysykie zmywarki,pozostałe naczynia domywa ładnie .Dam ocenę dobrą 4,tylko ze względu na szklanki nie dam 5.Co do gwarancji to mam na 5lat i nie musiałam nic płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc . Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.toya.net.pl 08.08.14, 22:19 Zmywarka Beko DIN 5834 Zmywarka działała (tj. 2 razy była użyta) po czym wezwany serwisant autoryzowany przez producenta BEKO przyjechał sprawdził czy działa grzałka, okazało się ze tak, stwierdził ze w takim razie to pompa wody. Na tym czynności serwisowe się skończyły. Na pytanie kiedy będzie usunięta awaria powiedział ze może w przyszłym tygodniu dostanie części ale nie jest pewien do końca czy aby na pewno uszkodzeniu uległa pompa. ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość łódź Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.toya.net.pl 25.08.14, 21:55 Witam gwarancja niby 5 lat. kupiłem zmywarkę BEKO 5834 używana przez 3 dni padła podobno pompa myjąca i od 5.08 czekam na naprawę serwis gwarancyjny działa... do dnia 25.08 nie została naprawiona. NIE POLECAM następna zmywarka tylko SIEMENS albo BOSCH warto dopłacić i mieć zmywarkę która myje a nie tylko ją mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: 31.135.22.* 26.12.14, 10:46 Witam, Ja mam zmywarkę BEKO DSFS 6835 X od jakiś dwóch miesięcy. Średnio raz dziennie była ona użytkowana, rzadko dwa razy dziennie ale się zdarzało. Wczoraj mi padła. Po godzinie pracy programu ECO (jedyny sprzęt jaki był używany w tym czasie oprócz 3 telewizorów) (zdarzało się, że pracowała jednocześnie z pralką i żelazkiem i nic się nie działo) wyłączył mi się bezpiecznik (korki) w mieszkaniu, a w kuchni było czuć swąd spalenizny. Uprzednio zmywarka nie wydawała żadnych dziwnych dźwięków, a przynajmniej nikt nic nie słyszał (żadne huki czy buczenia). Nie wiem w którym momencie ona stanęła ale wody w środku nie ma. Śmigła całe, trochę odpadków na dole zmywarki, ale mówię nie skończyła swojej pracy tylko stanęła w trakcie i nie chce się już włączyć. Dotychczas zmywarka śmigała jak ta lala :) W związku z tym, że są Święta muszę czekać aby móc zadzwonić do serwisu. Oczywiście posiadam 5 letnią gwarancje, ale uważałam (może i głupio) że jeśli producent daje takową gwarancje to raczej sprzęt jakoś dłużej podziała. Oczywiście z góry nie twierdzę, że to nie mogłaby być moja wina. Bywa różnie ... choć uważam, że w niczym nie zawiniłam :) Moje pytanie do was brzmi czy byliście w takiej sytuacji? Czy wiecie co się stało? Ewentualnie czy serwis będzie mi coś ściemniał aby wyłudzić ode mnie pieniądze. Czego się mogę spodziewać? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź(i) Pozdrawiam PS. Bardzo proszę o sensowne wypowiedzi. Jeśli będzie ich brak to proszę nie marnować czasu mojego, Twojego i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR30 DSFS 6835X IP: *.static.chello.pl 06.03.15, 08:50 Mam zmywarkę DSFS 6835 x od miesiąca i od samego początku strasznie głośno mi chodzi. Po za tym myje dobrze i jestem zadowolona ale miała być cicha a jest strasznie głośna. Też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
adamos70 Re: Zmywarki BEKO - opinie 09.03.15, 22:46 akurat beko nie słynie z produkcji zmywarek. Ze zmywarkami kojarzą mi się inne firmy. Jeśli chce ktoś wzorową i przemyślaną zmywarkę to polecam model ESL8525RO, który ma pojemność XXL (15 kompletów), a pobór prądu w klasie A++ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo problem z wodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.15, 10:53 Witam . Zamontowałem zmywarke Beko DSFS 6835x według instrukcji ,przy pierwszym uruchomieniu okazało sie że nie pobiera wystarczającej ilości wody i wogule nie myje naczyn prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
6mala Re: Zmywarki BEKO - opinie 13.12.15, 20:36 mam pytanie czy w zmywarce beko dis 5831 znajduje się kontrolka odbijająca czas pracy na podłodze?może ktoś wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.skybroadband.com 08.03.16, 19:31 Nigdy nie kupujcie zmywarki Beko. Krotko na temat jest do kitu. Szkoda kasy , lepiej doplacic I miec dobra zywarke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.10.16, 19:02 9 lat pracy. Jedyne co zużywa to tabletki, wodę i prąd. Skłamał bym gdybym powiedział, że codziennie uzywam. Z gala odpowiedzialnoscia mogę jednak stwierdzić, że zrobiła około 1600 cykli zmywania. Jej żywotność wynika chyba z tego, że większość części wyprodukowano w Turcji, a nie jak do znacznej ilości europejskich producentów w Chinach. Odpowiedz Link Zgłoś
skafasenior Re: Zmywarki BEKO - opinie 01.08.17, 20:58 Najgorsze sprzęty jakie kupiłam, najgorszy serwis z jakim miałam do czynienia. Mam lodówkę oraz zmywarkę BEKO. Jeśli chodzi o lodówkę to po kliku miesiącach musiałam wymieniać szklane drzwi bo powietrze się dostało pod szkło na drzwiach , natomiast jeśli chodzi o zmywarkę to kupiłem DIN 39330 . Zmywarka od momentu zakupu nie działa. Serwis stwierdził uszkodzony moduł. Od zgłoszenia awarii upłynęło 2 miesiące a zmywarka jak nie działała tak nie działa . Po dwóch miesiącach oczekiwania na część - mimo , iż w warunkach umowy gwarancyjnej wynika , iż serwis naprawia uszkodzoną część po 30 dniach od momentu zgłoszenia awarii jeżeli z urządzenia nie można korzystać - serwis zamontował ponownie uszkodzony moduł no i zmywarka nadal nie działa. Pan serwisant bardzo niemiły, przyjechał jakby pracował za karę , pokrzykiwał na mnie u mnie w domu . NIE POLECAM NIKOMU .Sprawa finał będzie miała w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszula Re: Zmywarki BEKO - opinie IP: *.wt.pw.edu.pl 20.07.18, 09:57 Właśnie w Saturnie bardzo polecają wszystkie produkty Beko. Też mi ją polecano, pracownik mówił, że sam taką posiada i jest zadowolony. Przypomniało mi się, że rok temu kupowałam tam pralkę i też pani polecała Beko i mówiła, że ma taką i jest mega zadowolona. Kupiłam i nie jestem zadowolona z pralki Beko, wyświetlacz pokazuje czas prania zupełnie od czapy, i od czasu do czasu przecieka. Zaczynam myśleć, że mają jakiś plan na Beko i wciskają na maksa i zawsze tym samym tekstem że mają taki w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.swiatek792a Re: Zmywarki BEKO - opinie 11.03.20, 20:09 Odradzam firmę BEKO w przypadku naprawy reklamacyjnej. Mają daleko gdzieś klienta i to, że zmywarka nie działa. Zgłoszenie wysłalismy 16.02, a serwisant dotarł dopiero 10.03. Tak sprzęt naprawiał, że w czasie naprawy zrobił zwarcie i uszkodził cała elektronikę. Znowu trzeba czekać nie wiadomo jak długo na kolejna wizytę serwisu. Nie odpowiadaja na emaile, a na infolinii żadnej pomocy. Porażka .... Oby sie Wam nic nie psuło .... Odpowiedz Link Zgłoś
jad.baranska Re: Zmywarki BEKO - opinie 20.05.20, 09:00 Komercyjne zmywarki kapturowe są idealne do intensywnego użytku w restauracjach i innych obiektach gastronomicznych.Kupilam taki sprzęt w firmie: gastrohevi.pl Umożliwiają liniowe mycie naczyń na wygodnej wysokości roboczej, w połączeniu ze stołem do mycia wstępnego (załadowczym) i stołem odbiorczym (wyładowczym). Dzięki temu możliwe jest osiągnięcie idealnie skoordynowanego procesu mycia. Oparte na idei E-VO Generation, zapewniającej jeden korpus podstawowy w trzech gamach o różnych zaletach, aby zaspokoić potrzeby każdego segmentu poprzez zastosowanie odpowiedniej technologii. Dzięki temu oferujemy szeroką gamę rozwiązań spełniających wymagania różnych użytkowników w naszej www.gastrohevi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
allegropajew Re: Zmywarki BEKO - opinie 27.12.20, 21:15 Beko to dramat. Niestety kupiłem. Pozornie mają wszystko, ale NIEzmywają! Sprawdzone, ale już po zakupie, u SIEDMIU nieszczęśliwych posiadaczy. To tym bsrdziej boli, że pralki Beko piorą GENIALNIE. Mój poprzedni, mechaniczny Siemens zmywał doskonale, mimo totalnego elektromechanicznego prymitywizmu. Na tych samych tabletkach, co teraz Beko. Działał 14 lat, aż pociekł tak skutecznie, że od razu na złom... Ale latem stawiam letniaka w lesie, to i Beko wyemigruje, a ja kupię LG, który teściowa ma od dwóch lat i u niej zmywa doskonale Gościula Odpowiedz Link Zgłoś
arek63 Re: Zmywarki BEKO - opinie 29.12.20, 10:41 Jeżeli szukasz sprzętu do wyposażenia kuchni to sprawdź ten serwis ogłoszeniowy Przybory kuchenne Odpowiedz Link Zgłoś