Dodaj do ulubionych

Robot kuchenny krojący w kostkę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 09:41
Witam

Szukam robota kuchennego z sokowirówką który będzie kroił w kostkę ( sałatki itp), czy ktoś posiada takiego robota albo może podać mi modele mające tą funkcję, większość robotów sieka na "papkę" lub plasterki. Proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: inny gość Re: Robot kuchenny krojący w kostkę IP: *.centertel.pl 21.10.08, 02:36
      Fenomen Zelmera ma tarczę do siekania w kostkę. Sokowirówkę - to lepiej kup
      oddzielnie.
      Pozdrawiam
      • kasia.karkonosze Re: Robot kuchenny krojący w kostkę 13.11.08, 10:43
        Zgadzam się w 100%
      • Gość: gość_67 Re: Robot kuchenny krojący w kostkę IP: *.komputex.net 14.11.08, 17:27
        Witam INNY GOŚĆIU oświeć mnie proszę,właśnie nabyłam wspomniany przez ciebie
        sprzęt,ale o tej jego funkcji nie wiedziałam.To jakaś dodatkowa tarcza-chyba,bo
        nie wydaje mi się,żeby którąś z zestawu można yo było zrobić,są 2 dwustronne
        tarcze do krojenia w plastry i do ścierania na wiórki,tarcza do frytek i do
        tarcia ziemniaków na placki.Napisz jak ta tarcza wygląda,pozdrawiam.
        • Gość: inny gość Re: Robot kuchenny krojący w kostkę IP: *.centertel.pl 15.11.08, 02:14
          @gość_67 : To co nazywasz tarczą do frytek (nóż nad którym jest rząd
          prostopadłych do niego ostrzy) przy najwyższych biegach i słabszym nacisku
          popychaczem siecze właściwie w kostkę. Więcej wiary w sprzęt życzę.
          Pozdrawiam
          • Gość: gość_67 Re: Robot kuchenny krojący w kostkę IP: *.komputex.net 15.11.08, 10:05
            Dzięki za odpowiedz,ale muszę to sprawdzić,żeby uwierzyć,
            • Gość: orchid11 Re: Robot kuchenny krojący w kostkę IP: *.pil.vectranet.pl 15.11.08, 23:47
              przepraszam, co robi?! -siecze?!
              to chyba pralka płuka wg tej zasady...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka