Gość: Insider IP: 81.210.25.* 08.03.09, 19:04 Mam pytanie czy w zmywarce Bosch w czasie mycia naczyń pojemnik na tabletkę czyszczącą się otwiera ? i tabletka wylatuje, czy cały czas jest w tym pojemniku i tylko się jakoś rozpuszcza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asa Re: Zmywarka Bosh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 19:58 Cały czas w pojemniku aż do całkowitego rozpuszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Zmywarka Bosh IP: *.idealan.pl 08.03.09, 20:44 Nie wiem jaki masz model zmywarki i jak jest w innych, ale w mojej (SMS53M08EU) pojemnik w czasie mycia się otwiera i tabletka wypada (ew. proszek się wysypuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wan-da1 Re: Zmywarka Bosh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 00:08 Mnie też tabletka wypada z pojemnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Zmywarka Bosh IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 11.03.09, 00:31 u mnie tez wypada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebsatian Re: Zmywarka Bosh IP: *.gorzow.mm.pl 11.10.09, 12:06 witam, tez mam ten problemm, tez tabletka wypada z dozownika jak pani temu zaradzila ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebsatian Re: Zmywarka Bosh IP: *.gorzow.mm.pl 11.10.09, 12:08 witam, tez mam ten problemm, tez tabletka wypada z dozownika jak pani temu zaradzila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebsatian Re: Zmywarka Bosh IP: *.gorzow.mm.pl 11.10.09, 12:09 witam, tez mam ten problemm, tez tabletka wypada z dozownika jak pani temu zaradzila . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrAnT Re: Zmywarka Bosch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 13:06 Przecież to na tym polega że tabletka w odpowiednim momencie wypada z pojemnika i wpada do takiej rynienki gdzie jest stopniowo rozpuszczana;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wand-a1 Re: Zmywarka Bosch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 13:28 Ja nie widzę w tym problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Zmywarka Bosh 11.10.09, 15:53 Mam zmywarke Boscha i oczywiscie , ze tabletka we wlasciwym momencie wypuszczana jest z pojemnika,wpada na spod zmywarki do wody, ktora w obiegu zamknietym zmywa. Odpowiedz Link Zgłoś
frezja07 Re: Zmywarka Bosh 18.10.09, 13:12 Ja myślę, że w każdej zmywarce w odpowiednim momencie otwiera się pojemnik i tabletka wylatuje. U mnie wpada do specjalnie wyprofilowanej "półeczki" na górnym koszu(bosch sms50e02) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Zmywarka Bosh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 10:52 Też mam zmywarkę Bosch i również tabletka jest w pewnym momencie wypuszczana. Taka jest zasada jej działania i jest to prawidłowe. Nie wiem w czym tkwi problem tak po prostu jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
flying_citron Re: Zmywarka Bosh 31.10.09, 09:58 Oczywiście, że cały czas jest w pojemniku do rozpuszczenia. To chyba mi się wydaje, że w każdej zmywarce tak jest. Ale mogę się mylić. O Boschu wiem, bo moi rodzice taka mają. Odpowiedz Link Zgłoś