Gość: Ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 08:57 Czy warto kupić ekspres Saeco Xsmall Plus? Jest dosyć tani, a ja nie jestem takim miłośnikiem kawy, żeby za ekspres dużo zapłacic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Ekspres do kawy 22.06.09, 09:10 Kup sobie maszynke stawiana na gaz: najlepiej Bialetti. Wstawialam kiedys instrukcje jak ja nalezy przygotowac do pierwszego uzycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasze-wina Re: Ekspres do kawy IP: *.chello.pl 23.06.09, 21:06 Heh no to jak nie jesteś miłośnikiem to kupuj. Będziesz miał dobrej klasy, domowy ekspres. Ja mam Saeco Incanto de Luxe (trochę droższy) i jestem bardzo zadowolony. Wydaje mi się, że Saeco to solidna firma. Pozdrawiam, nasze-wina.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hinheralda Re: Ekspres do kawy 28.06.09, 16:00 Ja bym na twoim miejscu zwróciła uwagę na to jak skomplikowana jest obsługa tego ekspresu. Iść do sklepu i zapytaj jak robi się prostą kawę... my kupiliśmy ekspres ze średniej półki, ale obsługiwać go potrafi tylko mój tata... nikomu poza nim nie chce się tego uczyć, więc pijemy rozpuszczalną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Ekspres do kawy IP: 94.254.166.* 04.07.09, 00:12 Czasem tak bywa, ekspres o którym ty piszesz to raczej już dla smakoszy, gdzie muszą mieć wpływ na każdy czynnik, na każdą część składową. Dla zwykłego użytkownika tyle możliwości nie jest potrzebne, sam kupiłem prosty, tani ekspres (TSK 1843A -mpm) w sam raz na rozbudzenie przed pójściem do pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś