cortinka 21.11.05, 21:38 Chciałabym zacząć już je dokarmiać ale nie wiem czym - chleb podobno im szkodzi. W takim razie co powinam im kupić, ziarno? Ale jakie? Z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrexham Re: Co jedzą kaczki 21.11.05, 21:52 www.stop.most.org.pl/artykul3.htm tu masz dane z pierwszej reki pozdrawiam m. Odpowiedz Link
wrexham Re: Co jedzą kaczki 21.11.05, 21:55 kurcze za duzo tam nie ma..., ale tak jak ci pisalam na innym forum dopuszany jest niesolony makaron z ziarnami, a zaraz ktos ci podpowie cos jeszcze pozdr m. Odpowiedz Link
salomea_ Re: Co jedzą kaczki 29.11.05, 18:33 Nie wiem na co chleb szkodzi kaczkom, ale te co znam z wielu parków wyglądają całkiem zdrowo Odpowiedz Link
wrexham Re: Co jedzą kaczki 29.11.05, 21:57 no wlasnie mam takie samo wrazenie... choc moge sie mylic, ale te kaczki od pokolen juz jedza ten chleb i wygladaj ok, a ich populacja tak na oko moje sie nie zmnieszyla (przynajmniej u mnie w parku) Odpowiedz Link
wrexham Re: Co jedzą kaczki 30.11.05, 15:02 dzieki zbawco, bo juz mi glupio bylo, bo czasem daje im chleb (drobno pokrojony, moze nie swiezy, ale nie splesnialy na pewno) pozdrawiam m. Odpowiedz Link