antysza 17.05.14, 17:33 jak Ci tam ? forum (zapewne) otwarte więc się odezwałam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antysza Re: ba... 17.05.14, 17:46 ...nic nie jest takie jak się nam wydaje.. A co do wyborów to masz absolutną rację tak jak ją miałeś w sprawie "wolnej Ukrainy" Ja na wybory nie chodzę. Mam brać na siebie odpowiedzialność za jakiegoś dupka na którego zagłosowałam??? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 18:14 każdy ma swoje racje i swoje przekonania problemem jest kiedy komuś się wydaje, że na rację ma monopol. Mogę przedstawiać swoje stanowisko, ale nie mam prawa podważać słuszności innego stanowiska. Każdy podejmowany wybór jest sprawą osobistą i nie podlega ocenie czy krytyce osób trzecich. Równie dobrze ktoś inny może skrytykować fakt, że sympatyzuję z tym czy innym ugrupowaniem politycznym, głosuję nie na tego polityka co trzeba itp. To jest niedopuszczalne. Na dodatek obrażając tych, co mają inne niż ja poglądy. Odpowiedz Link
antysza Re: ba... 17.05.14, 18:28 Myślę, że jesteś bardzo prostolinijny. To jest moja ocena Twojej osobowości. To jest "ad.personam" co to nie wolno ponoć. Nie wolno mi Cię ocenić ???i A niby dlaczego? To Ci powiem jak baba chłopu.... olej to wszystko. Po jakiego grzyba gadasz o wyborach? Gadaj o czemkolwiek.... lub wpadnij w wir........ Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 18:34 wolno oceniać - mnie - oczywiście że wolno każdy, przebywając w jakimś środowisku, kontaktując się z ludźmi - z natury jest oceniany i to jest ok gorzej by było, gdybyś mi powiedziała, że jestem głupi, bo nie głosuję na Myszkę Miki, tylko na Jasia i Małgosię. To dwie różne bajki. w sumie to nie gadałem o stricte głosowaniu. Wkurzyła mnie ocena i obraźliwe porównania tych co nie głosują. I była to reakcja na ciut wcześniejsze wydarzenie tu Wszystko ma jakiś początek, powód i finał eeee w wir to ja nie wpadnę - nie znoszę tak naprawdę politycznych agitacji. o bele czym - chętnie - byle było z kim Odpowiedz Link
antysza Re: ba... 17.05.14, 18:45 Oni tam mają w każdym temacie jedyny słuszny kierunek, więc jak chcesz... wiązka "przyjaciół" popierających czy.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: ba... 17.05.14, 18:49 antysza napisała: > Oni tam mają w każdym temacie jedyny słuszny kierunek, > > więc jak chcesz... wiązka "przyjaciół" popierających czy.... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 19:01 bardzo wnikliwe spostrzeżenie, poparte jakże obszernym rzeczowym komentarzem 1zorro-bis napisał: > > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: ba... 17.05.14, 20:09 ......"bardzo wnikliwe spostrzeżenie, poparte jakże obszernym rzeczowym komentarzem....." Milczenie jest zlotem. Czasem. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 20:14 toś Ty chłopie krezus na sztabkach śpiący 1zorro-bis napisał: > Milczenie jest zlotem. > Czasem. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: ba... 17.05.14, 20:16 ba! Ma siem tego trochem...... fenikss.2972 napisał: > toś Ty chłopie krezus na sztabkach śpiący > > > 1zorro-bis napisał: > > Milczenie jest zlotem. > > Czasem. > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 20:21 no nie wątpię, nie wątpię 1zorro-bis napisał: > ba! Ma siem tego trochem...... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 18:58 szanuję sobie każde zdanie lubię różnorodność jedynie słuszne myślenie to bywało 25 lat temu i dalej teraz można myśleć co się chce - przynajmniej w teorii antysza napisała: > Oni tam mają w każdym temacie jedyny słuszny kierunek, > > więc jak chcesz... wiązka "przyjaciół" popierających czy.... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 18:15 fajnie że jednak zajrzałaś antysza napisała: > jak Ci tam ? > > forum (zapewne) otwarte więc się odezwałam Odpowiedz Link
antysza Re: ba... 17.05.14, 18:21 Zaglądam tu codziennie... w końcu na prywatnych forach już niiiic się nie dzieje (pomijając te gdzie się skowyczy za ...) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 18:23 to też zeszło na psy nie ma ludzi, nie ma zabawy, nie ma atmosfery. A ja wziąłem i spoważniałem Odpowiedz Link
antysza Re: ba... 17.05.14, 18:40 Jesteś Kogucie wybitnie inteligentną osobą. Tylko Piotr może Ci dorównac... ale jego fochy(( To forum nie zeszło na psy. Jest jedyne na jakie warto spojrzeć wśród prywatnych. Tylko.. trzeba zapomnieć o paniach z kalejdoskopu i przyznać , że............to w kolejnym odcinku Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 18:44 no dziękuję za taką opinię, nie wiem, czy zasłużona. nie wiem też czy rzeczony się z tym zgodzi każdy ma prawo do fochów, nerwów, problemów można się przyzwyczaić dzięki to czekam na odcinek drugi Odpowiedz Link
antysza Re: ba... 17.05.14, 18:51 Każdy ma prawo do fochów i nie tyko.... lubię Piotra(choć on nie lubi gdy się go lubi) Na swoją opinię u mnie Kogucie nie zasługiwałeś niczym, bo to zwyczajnie widać (gdy się czyta) że jesteś wybitnie inteligentny. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 19:00 antysza napisała: > Każdy ma prawo do fochów i nie tyko.... lubię Piotra(choć on nie lubi gdy się g > o lubi) a on ma akurat dużo do gadania w tym względzie > > Na swoją opinię u mnie Kogucie nie zasługiwałeś niczym, bo to zwyczajnie widać > (gdy się czyta) że jesteś wybitnie inteligentny. powiedzmy, że czasem przypominam sobie, do czego służy rozum Odpowiedz Link
antysza Re: ba... 17.05.14, 19:12 powiedzmy, że czasem przypominam sobie, do czego służy rozum smile jesteś mądry gość, lubię czytać co piszesz i jeszcze mi się nie wydarzyło bym się z Tobą nie zgadzała. Nie potrafię Cię w tych dyskusjach poprzeć bo.........................jestem za głupia To tyle na dziś... odezwę się... Odpowiedz Link
antysza Re: ba... 17.05.14, 19:16 Pamiętaj.. na otwartym forum pisze tylko 10% tych którzy je czytają. pozdro Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 19:21 zatem mocno namawiam, do uplasowania się w owej chwalebnej dziesiątce pozdrówka antysza napisała: > Pamiętaj.. na otwartym forum pisze tylko 10% tych którzy je czytają. > pozdro Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 19:20 antysza napisała: > powiedzmy, że czasem przypominam sobie, do czego służy rozum smile > > > jesteś mądry gość, lubię czytać co piszesz i jeszcze mi się nie wydarzyło bym s > ię z Tobą nie zgadzała. Nie potrafię Cię w tych dyskusjach poprzeć bo.......... > ...............jestem za głupia nikt nie jest za głupi, żeby przedstawić swoje zdanie ! natomiast od jakiegoś czasu.....wiem, że często się ze mną zgadzasz, choć nie byłoby problemem, gdybyś się i nie zgadzała > > To tyle na dziś... odezwę się... no to czekam Odpowiedz Link
antysza Re: ba... 17.05.14, 19:28 Zgadzam się z Tobą w całości co go tematu "wolna Ukraina" oraz do tematu " wybory czegokolwiek" Jeśli napiszesz coś z czym się nie zgodzę odezwę się... o ile nie wpadnę w stan niechęci do forumowania. Pozdro Kogucie ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 19:42 antysza napisała: > Zgadzam się z Tobą w całości co go tematu "wolna Ukraina" oraz do tematu " wyb > ory czegokolwiek" > > Jeśli napiszesz coś z czym się nie zgodzę odezwę się... o ile nie wpadnę w stan > niechęci do forumowania. nie wpadaj każde odmienne zdanie to dobry początek fajnej dyskusji Pozdro Kogucie ) pozdrówka ... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: ba... 17.05.14, 18:55 złego diabli nie biorą 1zorro-bis napisał: > kurde.......Kogut! > To Ty jednak zyjesz! > Odpowiedz Link