cataluna 03.01.06, 14:20 Jak sie podoba to imie sposrod Bogdanow, Bogusławów? Wg mnie jest calkiem ok, choc nie przepadam za tymi imionami. Znajomej synek nosi imiona Maciej Bogusz. Uwazam,ze bardzo pasuje w tym zestawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: BOGUSZ 03.01.06, 14:35 imię samo w sobie bardzo mi się podoba, i to nie tylko ze względu na sympatię do Bogusza Bilewskiego. W zestawieniu z Maciejem kojarzy mi się z rycerstwem z czasów piastowskich i wczesnojagiellońskich, taki Maćko z Bogdańca Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: BOGUSZ 03.01.06, 14:55 nchyb napisała: > imię samo w sobie bardzo mi się podoba, i to nie tylko ze względu na sympatię > do Bogusza Bilewskiego. > W zestawieniu z Maciejem kojarzy mi się z rycerstwem z czasów piastowskich i > wczesnojagiellońskich, taki Maćko z Bogdańca > Niom Calkiem fajne skojarzenie Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: BOGUSZ 03.01.06, 15:53 Kako drugie do Macieja może być,ale samo to mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: BOGUSZ 03.01.06, 16:45 Tylko jako zdrobnienie od Bogusława - ktorym w rzeczywistości jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: BOGUSZ 06.01.06, 00:53 To nazwisko mojej nauczycielki, więc kojarzy mi się bardziej jako właśnie nazwisko a nie imię. Odpowiedz Link Zgłoś