Dodaj do ulubionych

____________________pat_________________________

27.08.05, 16:50
Obserwuj wątek
    • abprall Re: ____________________pat______________________ 27.08.05, 16:53
      gdy spier'dolony gambit to i mat...
      pzdr z mar.woj.

--------------
      pieprzone cywile
    • jaceq Re: ____________________pat______________________ 27.08.05, 17:15

Iiiiieeeeetam, jaki pat? Szachy na szesnastopolowej (4x4) szachownicy.
      • aquanet Re: ____________________pat______________________ 27.08.05, 17:22
        jaceq napisał:

>
        > Iiiiieeeeetam, jaki pat? Szachy na szesnastopolowej (4x4) szachownicy.
        > _____________________________
        > "Bóg. Ojczyzna. Honorarium."

a ja myślałam że chcial napisać "patience" i się zaciął ...
        • jaceq Re: ____________________pat________________;)) n/t 27.08.05, 17:35

• patience Re: Wy mi dajcie spokoj z powaznymi sprawami 27.08.05, 18:27
            bo mam tutaj sprawe dramatyczna, kwit taki nudny, ze nad nim sama zasypiam i go
            juz kompletnie przestalam rozumiec, w tej chwili jest tego 24 strony i konca nie
            widac. Aktualnie stac mnie co najwyzej na dorywcze pitu pitu w ramach przerwy,
            byle nie bylo jętelektualnie, bo nie wyrabiam.
            • aquanet Re: Wy mi dajcie spokoj z powaznymi sprawami 27.08.05, 18:50
              patience napisała:

> bo mam tutaj sprawe dramatyczna, kwit taki nudny, ze nad nim sama zasypiam i go
              > juz kompletnie przestalam rozumiec, w tej chwili jest tego 24 strony i konca ni
              > e
              > widac. Aktualnie stac mnie co najwyzej na dorywcze pitu pitu w ramach przerwy,
              > byle nie bylo jętelektualnie, bo nie wyrabiam.

Duchem jestem z Tobą, pracuj, pracuj smile smile smile

aquanet
          • hasz0 aquanet_1nagroda_________pat________________;)) n/ 29.08.05, 09:18
    • haszo Re: ____________________pat______________________ 29.08.05, 02:03
      spadaj zdzieciniały spamerze, rzygać się chce jak PATrze na te twoje wypociny.
      • hasz0 _________"spadaj" krzyczy a podnosi___________cbdo 29.08.05, 08:26
        tchórzliwa gnida napisała:

> spadaj zdzieciniały spamerze, rzygać się chce jak PATrze na te twoje wypociny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka