libra72 01.02.05, 19:36 Witam czy ktos z Was miał po grypie rostrój żołądka i jelit mimo nie brania antybiotyków jak to długo trwa prosze o odpowiedz bo bardzo mi doskwiera i prawie nic nie jem pozdroLibra72 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libra72 Re: Grypa a ibs!!!!!! 02.02.05, 11:28 Też tak myślałam ale na początku wiekszość objawów od ukł. oddechowego albo wirus rozregulował jelita... pozdrówka! Odpowiedz Link
ania257 Re: Grypa a ibs!!!!!! 02.02.05, 11:50 libra72: kilka miesiecy temu mialam grype, skonczylo sie niestety na antybiotykach, a co za tym idzie pogorszenie ibs. czeste biegunki, bole zoladka, wzdecia. antybiotyki nic nie daly i choroba ciagnela sie za mna 1,5 miesiaca... strasznie sie meczylam bo moj organizm (szczegolnie jelita) zle reaguje na wit c, leki typu rutinoscorbin itd. ale jak choroba przeszla i odstawilam te leki to po kilku dniach przeszlo... mysle ze to leki przeciw grypie rozregulowaly ci jelita... trzymaj sie. Odpowiedz Link
libra72 Re: Grypa a ibs!!!!!! 02.02.05, 12:38 Wiesz co Aniu to bardzo możliwe co piszesz , ja wlaśnie bralam tylko wit c. i rutnoskorbin bo antyb. od razu odmowiłam ale nie przyszlo by mi do glowy że na takie leki jelito reaguje.. Trzymaj się dzielnie z (lekami)! pa! Odpowiedz Link