paszczak44 02.10.05, 08:43 Próbowaliście enzymów trawiennych? Dostępne preparaty: Combizym Kreon Lipancrea Neo-Pancreatinum Panzytrat Enzo-system www.herbapis.nazwa.pl/catalog/product_info.php/cPath/33/products_id/172 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paszczak44 Re: Enzymy trawienne 04.10.05, 16:44 Nie odpisujecie. Czy dlatego, że się na mnie pogniewaliście, czy nigdy nie stosowaliście enzymów trawiennych? Odpowiedz Link
ptysia_13 Re: Enzymy trawienne 04.10.05, 17:16 Ja osobiście nie próbowałam ale bardzo mnie one zaciekawiły. A czy ty próbowales??? czy probojesz sie czegos dowiedziec? Odpowiedz Link
vkleopard Re: Enzymy trawienne 28.05.13, 13:20 Warto też spróbować Novipaye - to mus z owoców papai, zawiera papainę, która jak można przeczytać w różnych niezależny artykułach na temat papai, skutecznie łagodzi objawy ZJN. Ja próbowałem jeść papaje będąc na wakacjach za granicą i rzeczywiście poprawa jest zauważalna. Odpowiedz Link
asia23bb Re: Enzymy trawienne 04.10.05, 22:44 Lykalam Combizym, Kreon i Enzosystem Nic To juz wole Esputicon:) Pzdr Odpowiedz Link
magia-81 Re: Enzymy trawienne 17.05.13, 13:40 Od wczoraj zaczęłam brać enzymy firmy Now Foods "Super enzymes",dam znać za miesiąc czy warto było na nie wydać pieniążki.;) Odpowiedz Link