vwmadison 02.02.05, 11:00 zbiornik zakryty szmatą zamiast fotela pasażera, :)) zawór tankowania p bagazniku przednim, kosmoss:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaziarz Re: widzieliście bisa na gaz?? ja tak 02.02.05, 19:39 zostala tez przeprowadzona homologacja na zwyklego malucha. W Bisie w ogole jest sprawa bez problemu, bo jest chlodzony woda. Zastanawia mnie wlew z przodu... to jest dziwne. dodam, ze mialem klienta, ktory chcial zaplacic prawie kazde pieniadze za instalacje do malucha, tak dla zasady. koszt przerosl wartosc malucha i to mu nie przeszkodzilo Odpowiedz Link
vwmadison Re: widzieliście bisa na gaz?? ja tak 03.02.05, 09:12 wiem , że z tym wlewem przesadził ale miał pod maską (w srodku) :)) tak by policja chyba nie widziała... a nawet ostatnio w księgarni ukazała sie książka o gazie i nawet było pare zdjęc maluszka.bisa i chłodzonego atmosferą..miał grzałe lub obieg wodny grzany kolektorem......hmmmmm...... pozdrawiam :) Odpowiedz Link
vwmadison do gaziarza!!!!!! 03.02.05, 09:28 witay gaziarz.. kłania sie vw madison....... chciałem tylko przeprosic za umieszczenie adressu firmy montujące gaz... nie bylo to celowe, acz tylko chciałem pomóc czyteknikowi. postanawiam poprawe i obiecuje już dalej byc grzecznym. Z wyrazami szacumku. ps . komercyjnie?? hmm może za udzielenie odpowiedzi opłata w postaci sms'a w jakiej kwocie począwszy od 072 -079 itd. Odpowiedz Link
podkan Re: widzieliście bisa na gaz?? ja tak 03.02.05, 07:50 Widziałem ostatnio takiego na allegro (niestety nie mam linka) ale mozę jeszcze jest zamieszczony BIS miał zbiornik w miejscukoła zapasowego Odpowiedz Link