Dodaj do ulubionych

OPINIE O DR TUROWSKIM Z KLINIKI IATROS

18.07.06, 22:55
Witam Was ponownie,
już się pytalam, ale nikt nie odpowiedział-sad((( Więc ponawiam moje pytanie
na temat opinii o dr Turowskim z Iatrosu. Może mi robić cesarkę ale nie wiem
czy się na niego decydować. Na razie wiem, że robi świetne USG. Może któraś z
Was bądź Waszych znajomych ma jakieś info na temat tego lekarza?
Dziękuję z góry za pomoc
Obserwuj wątek
    • trialjumper Re: OPINIE O DR TUROWSKIM Z KLINIKI IATROS 01.08.06, 09:34
      no i jak, zdecydowałaś się na niego? myśmy z żoną właśnie robili u niego USG i
      zastanawiamy sie czy to on ma nas cichnąć. Jak dotad wrażenie bardzo pozytywne
      • mama-in-spe Re: OPINIE O DR TUROWSKIM Z KLINIKI IATROS 11.08.06, 13:34
        Turowski to specjalista od USG. OD cesarek specjalistą jest prof. Leibschang i
        tego bym się trzymałasmile A Turowski owszem, miły, ale profesor - cuuudowny
        człowieksmile)))
        • kula44 Re: OPINIE O DR TUROWSKIM Z KLINIKI IATROS 13.08.06, 16:51
          tez uwazam, ze jesli cc, to tylko u profesora.
          A swoja droga Turowski podczas usg nie zrobil na mnie szczegolnego wrazenia...
          • trialjumper Re: OPINIE O DR TUROWSKIM Z KLINIKI IATROS 16.08.06, 10:25
            sorry że drążę, ale pytanie było postawione wyrażnie na temat Turowskiego a nie
            profesora. Więc gdyby mozna było na temat, byłoby super. A swoja drogą ciekawi
            mnie Wasze przekonanie na temat wyższosci cc wykonanego przez Prof nad cc
            zrobionego przez Turowskiego. Jak rozumiem w obu Waszych przypadkach ciął Prof
            więc skąd wiecie że Turowski zrobi to gorzej ??? Myślę że autorce pytania
            chodziło o zasiegniecie opini tych którzy mnie do czynienia z Turowskim włąsnie
            jesli chodzi o CC.
            • marweg25 Re: OPINIE O DR TUROWSKIM Z KLINIKI IATROS 22.08.06, 17:14
              Miałam robione cc przez dr Turowskiego w połowie lipca. Jestem zadowolona.
              Wszystko poszło sprawnie. Obyło się bez problemów mimo, iż ze względu na moją
              chorobę było większe ryzyko komplikacji. Rana goi się ładnie. Ze mną leżały
              jeszcze 3 inne pacjentki i nie slyszałam, żeby któraś narzekała. Doktor
              oczywiście przychodził codziennie do kliniki i doglądał pacjentki.

Myślę, że dla obu omawianych lekarzy cc to rutynowa operacja i każdy z nich
              potrafi to porządnie zrobić. Inna kwestią jest osobowość lekarza tu każda z
              pacjentek ma własne gusta i upodobania.
              • marweg25 Re: OPINIE O DR TUROWSKIM Z KLINIKI IATROS 22.08.06, 17:16
                Dodam tylko, że wszystkie cc robił dr Turowski, gdyż w tym czasie profesor był
                na urlopie.
                • mamazuczka2006 Re: OPINIE O DR TUROWSKIM Z KLINIKI IATROS 02.09.06, 11:58
                  Mielismy okazje poznac obu lekarzy podczas przygotowan do cc w Iatrosie. Mysle,
                  ze - tak jak napisala marweg25 - obaj sa dobrymi specjalistami w tym co robia i
                  od strony medycznej prawdopodobnie nie byloby zadnej roznicy czy operowalby mnie
                  Dr T. czy Prof. L.

My zdecydowalismy sie na Profesora, zadecydowaly raczej czynniki osobowosciowe -
                  Dr T. jest milym, kulturalnym i profesjonalnym lekarzem, wszystko w normie,
                  natomiast Profesor jest po prostu aniolem, jakos sprawia ze ma sie do niego 100%
                  zaufania i lezac na stole operacyjnym nie mialam zadnych obaw zwiazanych z
                  operacja, czulam sie prawie jak w SPA na jakims milym zabiegu a nie na stole
                  operacyjnym wink) (choc zaryczana bylam po pas, ale to z radosci smile)

Jednak gdyby stanelo na tym, ze operowalby mnie Dr Turowski (mialam przedwczesne
                  skurcze, akcja porodowa mogla sie rozpoczac w jakiejs nieprzewidywalnej porze
                  dnia lub nocy) wiedzielismy, ze tez zrobi to dobrze i wszystko bedzie OK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka