Dodaj do ulubionych

jaka jest szansa na cc na żelaznej ze skier.okulis

27.07.06, 14:45
witajcie, bylam dziś u okulisty i ten zalecil cc ze wzgledu na początkujące
rozrzedzenie siatkówki. chcialabym rodzic na żelaznej, ale wiem, że czasami
lekarze nie honorują takich zaswiadczen. czy myslicie, ze taki papierek
wystarczy, czy nalezy postarac się jeszcze o cos dodatkowego?
Obserwuj wątek
    • laminja Re: jaka jest szansa na cc na żelaznej ze skier.o 27.07.06, 15:04
      zadzwon do przychodni i umow sie na wizyte do lekarza ktory kwalifikuje do
      ciec - nie pamietam jego nazwiska. Jesli uzna, ze to zaswiadczenie ktore masz
      to za malo bedziesz myslec co dalej...
      • kalka13 Re: jaka jest szansa na cc na żelaznej ze skier.o 29.07.06, 13:22
        ten doktor nazywa sie Jacek Szymański, ja urodzilam 18.07.2006 na zelaznej
        wlasnie przez cc mialam dokument od okulisty i PIH i nikt mi nic nie
        kwestionowal. Ja chodzilam do dr.Ziło i on mnie rowniez cial, olecam
        serdecznie, jak cos to pisz na priw chetnie ci pomoge.
        • laminja Re: jaka jest szansa na cc na żelaznej ze skier.o 30.07.06, 20:35
          no właśnie od kilku dni wypatrywałam wiadomości od Ciebie smile Cieszę się, że
          wszystko dobrze poszło.
        • issy33 Re: jaka jest szansa na cc na żelaznej ze skier.o 20.08.06, 19:21
          kalka napisz prosze jak wrazenia z ciecia u Ziolo? Chodze do niego i czuje sie
          przy nim bezpiecznie, ciekawa jestem jak sie czujesz po cc u niego i czy z
          blizna wszystko ok?
          • kalka13 do issy33 31.08.06, 22:33
            sorry ze dopiero teraz odpisuje ale wyjechalismy na wakacje z dziewczynkami.
            ziolo mnie cial i bylo super byl ze mna rowniez maz blizna bardzo ladna i
            wszystko w jak najlepszym porzadku to bylo moje drugie ciecie. jak cos to pytaj
            chetnie odpowiem albo pisz na priw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka