nell09 21.12.07, 09:43 witam. jestem 3 miesiące po cc, a okolice blizny nadal są jakby odrętwiałe i dotykanie ich powoduje nieprzyjemne odczucia. czy to minie? gdzieś przeczytałam,że tak może już zostać na zawsze. jak było u was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosia0023 Re: odrętwiałe okolice blizny 21.12.07, 20:16 jestem rok po cc i do tej pory mam lekko drętrwy brzuch w okolicy blizny.Nie martwię sie o to. Odpowiedz Link
1ewok Re: odrętwiałe okolice blizny 21.12.07, 22:33 14 mc po cc i dalej mam zdrętwiały dół brzucha. Podobno zdarza się i czasami mija a czasami zostaje na zawsze. Według mojego gina taki jest "urok" cięcia kosmetycznego Odpowiedz Link
enigmatic2 Re: odrętwiałe okolice blizny 22.12.07, 12:41 za pierwszym razem minelo po pol roku, za drugim po 3 m-cach, bo zzo nie zadzialalo. Odpowiedz Link
czyzbytoczyzyk Re: odrętwiałe okolice blizny 27.12.07, 18:36 u mnie wróciło czucie dopiero po 3 latach, teraz też mam planowe cc i mam nadzieje że bedzie lepiej Odpowiedz Link
hs79 Re: odrętwiałe okolice blizny 30.12.07, 09:52 Ja miałam cc 9 m-cy temu a nadal czuję mrowienie i swędzenie w okolicy blizny. Ostatnio byłam u gina i wswzystko OK. Odpowiedz Link
kasiol81 Re: odrętwiałe okolice blizny 30.12.07, 09:59 Rok po cięciu nadal okolice odrętwiałe... Odpowiedz Link
lechickachata Re: odrętwiałe okolice blizny 07.01.08, 01:52 2,5 roku po cc nadal nieswoje ciało. Chyba już tak zostanie, bo od dłuższego czasu odczucia są bez zmian. W pierwszych miesiącach po cc było gorzej (odczucie obcego ciała lub brak czucia na większym obszarze, teraz tylko w niektórych miejscach na linii cięcia). Gosia ♥ Michasia ♥ Odwiedź Kacperka! Odpowiedz Link
betscheba30 Re: odrętwiałe okolice blizny 31.03.08, 16:09 Ja jestem już prawie 5 tyg. po cięciu. Miałam brak czucia od pępka do blizy - teraz sie cofa i tylko przy bliźnie nie czuję NIC! Mam nadzieję, ze minie Odpowiedz Link