Gość: miumiu IP: *.derbynet.pl 25.04.06, 10:44 Witam :) Czy ktoś może mi powiedziec jak dostać pracę w bibliotece? Marzę o takiej pracy. Może znajdzie się tu jakiś życzliwy człowiek, który wskaże mi drogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: bibliotekarz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 00:39 marzenia czasem sie spelniaja, swoje mozesz spelnic bardzo latwo. przejdz sie po warszawskich bibliotekach i popytaj czy nie poszukuja pracownikow. jednak skoro sam na to nie wpadles...sukcesow nie wroze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibliotekarz Re: bibliotekarz???? IP: *.blakes.com 27.04.06, 20:39 Ale jakiej bibliotece, publicznej? Szkolnej? Korporacyjnej? I jakie masz wyksztalcenie? Napisz cos wiecej bo trudno doradzic. Bibliotekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miumiu Re: bibliotekarz???? IP: *.derbynet.pl 28.04.06, 17:58 Mogłabym pracować w każdej Bibliotece.Mam wykształcenie wyższe. Kierunek studiów, który ukończyłam, ma niewiele wspólnego z pracą w bibliotekach. Odpowiedz Link Zgłoś
nube Re: bibliotekarz???? 27.04.06, 22:12 Dobrze byłoby, gdybyś skończył przynajmniej jakieś studium bibliotekarskie, że nie wspomnę o "regularnych" studiach magisterskich z bibliotekoznawstwa. Możesz do wszystkich bibliotek w Twoim mieście wysłąc mailem swoje CV. W ten sposób ja znalazłam pracę. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miumiu Re: bibliotekarz???? IP: *.derbynet.pl 28.04.06, 17:54 Dziekuję za Wasze wypowiedzi, rady - skorzystam z nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: bibliotekarz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 09:08 a masz skończone lub w trakcie bibliotekoznastwo? Ja przed 30 laty taką prace znalazłam bedaąc studentką UW z powodów zdrowotnych /ciężki wypadek i śpiączka a potem rehabilitacja a obecnie wózek i niedowład/ przerwałam a teraz załuje bo mam III/!!!!!!!/ gr inwalidzką i 483 zł brutto renty/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: bibliotekarz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 04:08 i zyjesz z tego? rany...zycie w tym kraju jest doprawdy niesprawiedliwe. a ile zarabia bibliotekarz? Odpowiedz Link Zgłoś