ani-ta 26.02.04, 22:33 info.onet.pl/876793,69,item.html blagam! sprawdz mi cene i ewentualna wersje ludzkojezyczna:) a.:)) P.S. szanownym forumowicz(k)om polecam:))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goga.74 Re: kraaan!!! musze miec te ksiazke!:) 26.02.04, 22:39 Chcesz w niej szukac organu podobnego do Twojego? Odpowiedz Link
ro-bert Re: kraaan!!! musze miec te ksiazke!:) 26.02.04, 22:42 "Heteroseksualni mężczyźni nie mają z kim porównać swojego penisa" - wyjaśnia doktor." A do kogoz to na litosc boska chcesz sie porownywac?! No i dlaczego ksiazka musi byc w "ludzkim jezyku"? Ty chcesz ja CZYTAC?! Odpowiedz Link
ani-ta goga, rob:) odp. hurtowa;) 26.02.04, 22:55 ksiazke chce miec i juz!:) jezeli sa obrazki... to i podpisy pod nimi beda... a noz widelec znajde kogos znajomego... chocby z forum:PP porownywac nie bede...ani ze soba... bo organ ow posiadam w stadium szczatkowym i opatrzony jest nazwa "lechtaczka":P... ani z nikim... ot mam fantazje... i chce miec to!!!!:))))))))) reszcie rowniez polecam! to jak encyklopedia i ksiazka telefoniczna! powinno byc w kazdym domu!!! a.:) Odpowiedz Link
ro-bert Re: goga, rob:) odp. hurtowa;) 26.02.04, 22:57 ani-ta napisała: > ksiazke chce miec i juz!:) > jezeli sa obrazki... to i podpisy pod nimi beda... > a noz widelec znajde kogos znajomego... chocby z forum:PP Ty mi sie do tego z nozem i widelcem nie zabieraj! Sadystka! > reszcie rowniez polecam! > to jak encyklopedia i ksiazka telefoniczna! powinno byc w kazdym domu!!! A ja ksiazki nie chce! Bo ja, prosze Ciebie, to na taka tematyke... motylek! Odpowiedz Link
ani-ta Re: goga, rob:) odp. hurtowa;) 26.02.04, 23:03 > Ty mi sie do tego z nozem i widelcem nie zabieraj! Sadystka! hmm... o tym nie pomyslalam... pozostala lyzka... tasak... i tluczek:) co wybierasz?:PPP > A ja ksiazki nie chce! Bo ja, prosze Ciebie, to na taka tematyke... motylek! rob... ... siakos ci nie wierze... ty... 100% samiec... i motylek?:))))) a.:))) Odpowiedz Link
goga.74 Re: goga, rob:) odp. hurtowa;) 26.02.04, 23:00 > a noz widelec znajde kogos znajomego... chocby z forum:PP Mnie tam nie znajdziesz :) > reszcie rowniez polecam! > to jak encyklopedia i ksiazka telefoniczna! Myslisz, ze tam sa tez podane adresy i telefony? Jak juz kupisz, to moze ja od Ciebie skseruje, co? Odpowiedz Link
ani-ta Re: goga, rob:) odp. hurtowa;) 26.02.04, 23:04 goga xero... ale tylko kolorowe!!!:))) przyejdz... to sobie na kanapie siadziemy... kawke wypijemy... i obrazki poprzerzucamy!:)) a.:)) Odpowiedz Link
goga.74 Re: goga, rob:) odp. hurtowa;) 26.02.04, 23:07 ani-ta napisała: > goga xero... ale tylko kolorowe!!!:))) > > przyejdz... to sobie na kanapie siadziemy... kawke wypijemy... i obrazki > poprzerzucamy!:)) > Jeszcze lepiej wina sie napijemy... Chyba sie skusze :) Odpowiedz Link
ani-ta Re: goga, rob:) odp. hurtowa;) 26.02.04, 23:09 OK!:) wino pobudza zmysly... a one musza byc na piekno wyczulone!:) a.:)) P.S. ide spac... i marzyc o... literaturze fachowej;))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: uoqrwa........ ide pod kanape..... :)))) nt 26.02.04, 23:05 z ksiazka? czy bez?:) bo to zasadnicza roznica;) a.:))) Odpowiedz Link
szfedka Re: heja 26.02.04, 23:03 latwy2002 napisała: > historii troche poczytac > glupoty przez okno kolego latwy od kiedy my tacy powazni? Odpowiedz Link
latwy2002 zywot 26.02.04, 23:04 a erazma poczytac nie laska czemu tu tak pusto??? czirs Odpowiedz Link
ani-ta Re: zywot 26.02.04, 23:06 w tej wiecej obrazkow i to KOLOROWE!:) jak przeczytam... to panu streszcze:) zeby pan stratny w temacie nie byl:P a.:) Odpowiedz Link
dreptak2k Wielki rynek 26.02.04, 23:48 No dobrze, a z kim porownuja heteroseksualne kobiety? Widze tutaj ogromny rynek. Czy ktos (ktoras) przystapi ze mna do interesu? Prosze nadsylac propozycje - prawa autorskie place! Odpowiedz Link
ozpol A czy ktos czytal komentarze w tej wiadomosci?? 27.02.04, 01:58 Moze przezuci dyskusje tutaj, bo mamy towarzystwo w roznym wieku i roznym doswiadczeniu. Jak to jest? Czy to jest wazna czesc mezczyzny dla kobiet no czy dla nie ktorych mezczyzn? W meskim gronie chodzi powiedzenie "Nie liczy sie dlugosc ale jaki bojowy" ..ale podobno to mowi ci co maja ...niezbyt dlugiego . Odpowiedz Link
ani-ta Re: A czy ktos czytal komentarze w tej wiadomosci 27.02.04, 09:49 moja znajoma, slynaca z bardzo bezposrednich i dosc drastycznych wypowiedzi, przy okazji babskiego gadania o... wywalila: "jakbym chciala miec co noc masaz migdalkow... to bym wyszla za laryngologa!":) w ten sposob ucinajac temat dlugosci:) a.:) Odpowiedz Link
jan.kran Anita. 28.02.04, 13:42 Chyba sie przemoge i po niedzieli pojde do ksiegarni. Wprawdzie moja wrodzona pruderia i brak norweskiego jest duza przeszkoda , ale sie napije wina to moze pojdzie latwiej. Tylko musze sprawdzic jak jest "penis" po norwesku. Moze Bergo pomoze, Ona ma meza Norwega wiec pewnie wie :-ppp k: Odpowiedz Link
ani-ta Re: kran 28.02.04, 18:27 kraniku kochany!:) bede cie blogoslawic do konca naszych dni!!!:) przemoz sie!!! nie wiem tez jak jest penis po norwesku... ale mysle, ze jak powiesz "ptaszek", "wacus", genitalius masculinus (eee laciny to mnie nie uczyli)... to w koncu zrozumieja:) ewentualnie... jak juz bedziesz poloweczce to mozesz im pokazac... tzn. jak bedzie pan w ksiegarni to wskaz paluszkiem...:) ja po prostu MUSZE miec te ksiazke!!!!!!!!!!!!! cmok cmok:) a.:) Odpowiedz Link
basia553 a ja sie pytam niesmialo: 28.02.04, 14:09 po ch... Wam ta ksiazka?!?:)))))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: a ja sie pytam niesmialo: 28.02.04, 18:28 sama sobie basienko odpowiedzialas:)) bedzie ladnie na polce wygladala... tuz obok "interseksualizmu", "kamasutry" i atlasu anatomicznego czleka;) a.:)))) Odpowiedz Link
a.polonia dla tych zainteresowanych tematem PENISA 07.03.04, 23:41 polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1152707&MP=1 Calkiem fajny artykulik :) Odpowiedz Link