lolo271 09.03.04, 23:45 www.watchyourwatches.com/scheda.asp?id=172# Co mam zrobic?!.........Jezeli kupie to bede oszczedzal pol roku!...... Tez kochacie zegarki?........... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: VC 10.03.04, 06:11 Zastanöw sie Lolo: jesli kupisz ten zegarek, to Ci zabraknie na okna w nowym domu! Odpowiedz Link
jutka1 Re: VC 10.03.04, 08:45 tato.................................. kup sobie jakis niewiele tanszy, a za reszte kup mi kosiarke do trawy, taki traktorek................................ prego, prego, prego.................................................. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Twoja adoptowana Coreczka-Juteczka :))))))))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: VC 10.03.04, 09:12 A po co Tobie kosiarka, Jutka, nozyczek nie masz?:)))) Albo pozycz jednego barana z forum, to Ci pracy oszczedzi.. Odpowiedz Link
jutka1 Re: VC -- Basiu 10.03.04, 09:18 basia553 napisała: > A po co Tobie kosiarka, Jutka, nozyczek nie masz?:)))) Albo pozycz jednego > barana z forum, to Ci pracy oszczedzi.. ********* prawie pol hektara trawy mam nozyczkami kosic?????? toz nawet stado baranow nie wystarczy! :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
xurek stado baranow 10.03.04, 11:53 by moim zdaniem wystarczylo spokojnie (mowie z doswiadczenia, bo na przeciwko nas jest laka wieksza niz Twoja (tak na oko) i jest tam stado i calkiem niezle sobie radzi) ale ma minus: co zezra to potem wysraja. Kosiarka zdecydowanie nie zasra Ci trawnika, wiec mysle ze jest opcja lepsza. No i jakby to mialy byc barany z forum i po nazarciu sie przychodzilyby Ci do domu i roztaczaly "grochowkowe wizje" to juz w ogole czarno widze. Kup Lolowi podrobe z Hongkongu, skasuj nazelnosc za oryginal a mnie jako pomyslodawcy odpal te czesc potrzebna na 300 sztucznych "weatherprooved" kaktusow. Xurek zawsze sklonny do pomocy :))))))))) Odpowiedz Link
basia553 Xurek, kurde, 10.03.04, 12:47 bondz menszczyzna i nie zwalaj winy na mnie! Immer auf die kleinen:(((( Odpowiedz Link
xurek menszczyznom przy wzroscie 10.03.04, 13:16 157 cm mam byc? Basia, boj sie boga - kto by mnie zechcial :)))))))) aber wenn Du noch kleiner bist, dann nehme ich alles zurück - man soll in der Tat nicht immer und alles auf die kleineren schieben. Xurek Odpowiedz Link
maria421 Re: menszczyznom przy wzroscie 10.03.04, 15:48 Moja ciocia Tereska (155 cm) mawiala: "Duze kobity sa do roboty, a male do pieszczoty" Maria (158 cm) P.S. Ale co to z Lolowym zegarkiem ma wspolnego? Odpowiedz Link
maja92 Re: menszczyznom przy wzroscie 10.03.04, 16:25 maria421 napisała: > Moja ciocia Tereska (155 cm) mawiala: > "Duze kobity sa do roboty, a male do pieszczoty" > > Maria (158 cm) > %%%% Ciocia Tereska miala racje:-) Moj maz jeszcze mowi: "male jest piekne" .........ja sie z nim zgadzam:)) Maja (155 cm) Odpowiedz Link
xurek zegarek vs. wzrost 10.03.04, 16:41 Do zegarka Lolowego rzecz ma sie raczej posrednio a mianowicie za posrednictwem Lolowego nowego obywatelstwa, na temat ktorego na stosownym watku Basia napisala, ze jezeli on jest teraz obywatel to ona ma kutasa na rece a Jutka i Artur odpisali, ze im od razu kaktus a nie kutas przyszedl do glowy no i tak mnie sie krokus z kaktusem pomylil. A moze teraz tez cos mi sie pomylio i bylo nieco na odwrot :)))? Xurek Odpowiedz Link
basia553 Re: VC 10.03.04, 15:55 Jasne, moja odpowiedz sprzed godziny zostala zezarta przez dzikie swinie. Tak, moje drogie, jestem mniejsza nawet od cioci Marii! Ach, gdzie jest nasz Don, co tak pienknie pisal o malych, pulchnych kobietkach... Dawac go!!!! Odpowiedz Link
starypierdola Re: Zegarki 10.03.04, 16:02 Ups... Ktos Cie chce wyciulac (!!??) Zobacz tu: www.timelyclassics.com/ SP Odpowiedz Link
maria421 A propos zegarkow 10.03.04, 16:32 to jako zadeklarowana Sroka kocham ladne (i drogie!) zegarki. Przewaga zegarka nad inna bizuteria jest to, ze zegarek jest konieczny. Tak wiec, zalozysz bransoletke- powiedza ze sie jak choinka obwieszasz, zalozysz zegarek nie powiedza nic. Moga tylko podziwiac....)) albo krytykowac dobor zegarka do stroju i okazji, co i ja czynie niniejszym donoszac Wam, ze nasz proboszcz w zlotym zegarku (zlota lub pozlacana bransoleta, blat z koronka brylantow lub cyrkonii) msze odprawia. Odpowiedz Link
ani-ta Re: VC 10.03.04, 21:52 tato, a na co ci zegarek? szczesliwi czasu nie licza!:))) a.:) <rzecz jasna bez zegarka:PPP> Odpowiedz Link
starypierdola Re: VC 10.03.04, 22:02 Polak, we Wloszech, z niemieckim obywatelstwem i myslacy ze jest Amerykaninem .... jaki on tam szczesliwy!! SP Odpowiedz Link
ani-ta SP:)))))))))) 10.03.04, 22:09 hihihihihihihihihihihihihi:))))))) a tak serio... mowisz, ze wielosc przynaleznosci owo szczescie daje?:) a.:) P.S. to na cholere mu ten zegarek!:))))))))) Odpowiedz Link
starypierdola Re: SP:)))))))))) 11.03.04, 00:39 >>mowisz, ze wielosc przynaleznosci owo szczescie daje<< Wrecz odwrotnie; to robi z normalnego czlowieka pomylenca. NB to zapozyczone z Ameryki: Argentynczyk to czlowiek ktory mowi po hiszpansku (??), ma paszport wloski, mysli ze jest Anglikiem a zachowuje sie jak Francuz.... SP Odpowiedz Link
jan.kran Re: Kosiarka. 17.03.04, 22:10 Ja widzialm niejednokrotnie taka kosiarke co sie na nia wsiada jak do Bobby Car ino wiekszy i potem sie jedzie a trawa sie kosi jakby sama. Ja bym sie zrzucila na taki instrument dla Princessy , bo nozyczkami to Ona duzo na tych hektarach nie zdziala. Wrzucam pare groszy do skarbonki i czekam na dalsze skladki. Traktorek kosiarkowy to jest to !!! Brum, brum, wrrrr :-))))) K. Odpowiedz Link
basia553 Re: Kosiarka. 18.03.04, 08:04 Doloze sie, jesli Ruda obieca mi ze moge sie raz przejecgac ta kosiarka :)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kosiarka. 18.03.04, 08:50 jan.kran napisała: > Ja widzialm niejednokrotnie taka kosiarke co sie na nia wsiada jak do Bobby Car > > ino wiekszy i potem sie jedzie a trawa sie kosi jakby sama. > Ja bym sie zrzucila na taki instrument dla Princessy , bo nozyczkami to Ona > duzo na tych hektarach nie zdziala. > Wrzucam pare groszy do skarbonki i czekam na dalsze skladki. > Traktorek kosiarkowy to jest to !!! ******** Bardzo poprosze!!!!!! Basia mi miala jakas znizke w swojej robocie zalatwic, ale jak duza? Baaasiaaa!!! sprawdz, co? :))))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: Kosiarka. 18.03.04, 09:35 taka drobnicom jak kosiarki siem nie zajmujemy. proponowalam Ci traktor z 20% znizki lub wszelkie auta Fiata i Alfa Romeo z ta znizka! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kosiarka. 18.03.04, 12:05 basia553 napisała: > taka drobnicom jak kosiarki siem nie zajmujemy. proponowalam Ci traktor z 20% > znizki lub wszelkie auta Fiata i Alfa Romeo z ta znizka! ******* aaaaa ja myslalam, ze takie kosiarki co wygladaja jak traktor tez mialas na mysli :))) Odpowiedz Link