Dodaj do ulubionych

Jestem tu...

21.04.04, 21:49
..nowa.Wiec witam wszystkich i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: Jestem tu... 21.04.04, 21:50
      Juz Cie powitalam na watku o tanich lotach, ale jeszcze raz: witaj, i dobrej
      zabawy! :))))
    • starypierdola Re: Jestem tu... 21.04.04, 21:52
      Witaj, witaj. Have fun!

Ale gdzies sie tu, Biedaczko, zaplatala? Czy jestes pewna ze tu chcialas byc?
      Beda sie z Ciebie nasmiewac, poniewierac Toba, zwracac Ci uwagi na kazdym
      kroku .... Tu albo sadysci albo masochisci!

SP
      • kokolores Re: Jestem tu... 21.04.04, 21:55
        Ja nie z tych strachliwych ,ale dzieki za ostrzezenie.Pa.
      • jutka1 Re: Jestem tu... 21.04.04, 21:56
        starypierdola napisał:

> Ale gdzies sie tu, Biedaczko, zaplatala? Czy jestes pewna ze tu chcialas byc?
        > Beda sie z Ciebie nasmiewac, poniewierac Toba, zwracac Ci uwagi na kazdym
        > kroku .... Tu albo sadysci albo masochisci!
        Pierdolo, miales sieste odbywac!!!! ;))))

Co, tylko z nas sie maja nasmiewac, dokuczac, itp.??? A niech nowi tez
        zakosztuja!!
        ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • ertes Re: Jestem tu... 21.04.04, 22:01
          Ja sie nie dziwie ze on taki dzis szczesliwy. Wreszcie sniegi stopnialy, trawa
          zaczyna na preriach rosnac. Dzis nawet temperatury rownikowe:

www.weather.com/weather/local/USMO0768?from=search_city
    • ertes Re: Jestem tu... 21.04.04, 21:55
      stary. Wiec Cie witam.

Znaczy sie rozumiem, ze mieszkasz w pieknym miescie Kolonia?
      • kokolores Re: Jestem tu... 21.04.04, 21:57
        Nie, nie mieszkam w Koloni,tylko z tamtad latam.Ale to tylko maly szczegol.Pa.
        • maria421 Re: Jestem tu... 21.04.04, 22:36
          Witaj!
          • jan.kran Re: Jestem tu... 21.04.04, 22:42
            Witaj i sie dobrze czuj :-))) Czasem mamy chwiele wymachwania Koranem lub
            paszportem polskim, ale to mija i znowu jest spokojnie. Do nastepnego razu.
            Jedno jest pewne , nudzic sie nie bedziesz...
            Ja sie tylko zapytam, bo to mnie najbardziej interesuje : jakiej muzyki
            sluchasz? Kran.
            • ertes Re: Jestem tu... 21.04.04, 23:15
              Dobrze ze mi przypomnialas. W poniedzialek uzupelnie moj watek paszportowy.
              • artur666 Re: Jestem tu... 22.04.04, 00:39
                Nawet siedz cicho z tymi paszportami ertes,
                wczoraj mni e TRZECI RAZ odeslano wniosek paszportowy.
                Tym razem chca trzy zdjecia. wyslalem tylko dwa, bo dwa wnioski.
                hehe te wnioski sa tez juz troche zdruzgotane,
                wyrwalem brutalnie wklejone poprzednie zdjecia, ktore IM sie nie podobaly.
                No i siem wnioski trochu uszkodzily.

Powoli juz sie nawet oswajam z ta ciagla korespondencja z naaaasza ambasada.

ertes napisał:

> Dobrze ze mi przypomnialas. W poniedzialek uzupelnie moj watek paszportowy.
                • ertes Re: Jestem tu... 22.04.04, 00:55
                  Jedz do Australii, tam daja paszporty na poczekaniu (podonbno). Do Kanady nie
                  radze bo zaostrzaja przepisy i sie czepiaja zdjec oraz podpisu jesli nie jest w
                  ramce.
                  • artur666 Re: Jestem tu... 22.04.04, 01:06
                    hehe, ....w ramce! znam dokladnie ten sam numer!

ertes napisał:

> Jedz do Australii, tam daja paszporty na poczekaniu (podonbno). Do Kanady nie
                    > radze bo zaostrzaja przepisy i sie czepiaja zdjec oraz podpisu jesli nie jest
                    w
                    > ramce.
            • kokolores Re: Jestem tu... 22.04.04, 14:32
              Wszystkiego po trochu (najczesciej radia).Nie lubie techno itp.Lubie U2,Pink
              Floyd ale tez Eminem i Pink.Rozczarowany???
              • jan.kran Re: Podziekowanie za informacje + radio 22.04.04, 18:25
                Nie jestem rozczarowana , bo ja jestem tolerancyjna :-))) Nawet znosilam
                Eminema i Britney Spears swojego czasu. Ale dobrym przykladem i regulalnym
                biciem rozga sprowadzilam moje dzieci na wlasciwe sciezki muzyczne do ktorych
                nalezy tez Pink Floyd:-DDDDD

A teraz nagle odkrylam radio po wielu latach nieobecnosci tego medium w moim
                zyciu. Na razie znalazlam jedna radiostacje co jest dosc fajna i bede szukac
                dalej... Ula.
                • basia553 Hydrauliku!!!! 22.04.04, 21:00
                  Dzis premiera: podpisalas po raz pierwszy swoim imieniem! Czy to przez
                  pomylke?:)))))
                  • jan.kran Re: Hydrauliku!!!! 22.04.04, 21:08
                    basia553 napisała:

> Dzis premiera: podpisalas po raz pierwszy swoim imieniem! Czy to przez
                    > pomylke?:)))))

Jestes niezorientowana w kursie dziela.Swoj absolutnie pierszy post na Bisie
                    lat temu jedenipol okolo podpisalam jako Urszula Maria bo tak uzywam. Co
                    wzbudzilo u wielu osob sympatie a u jednej sensacje , ze jak tak mozna sie
                    odprywatyzowac:-ppp .Jakos mi do tej pory ten fakt, ze wielu Forumowiczow zna
                    moje imie nie zaszkodzilo.

Jan dwojga imion Kran :-DDDDD
                    • basia553 Re: Hydrauliku!!!! 22.04.04, 21:17
                      alez to byl zart. Kranie. Ja znam Twoje imie, wielu forumowiczöw moje,
                      ale taka "Ula" znienacka to mnie zaskoczyla. Pozdröwka z Europy Srodkowej!
                      • jan.kran Re: Hydrauliku!!!! 22.04.04, 21:53
                        basia553 napisała:

> alez to byl zart. Kranie. Ja znam Twoje imie, wielu forumowiczöw moje,
                        > ale taka "Ula" znienacka to mnie zaskoczyla. Pozdröwka z Europy Srodkowej!

Nie spodziewalam sie , ze Ty znasz moje imie :-ppp Niby skad? Ale hydra
                        wyciaga macki nawet do pozaeuropejskiego kraju Norge:-DDDD
                        Swoja droga duzo bym dala zebys uslyszala jak Norweg wymawia moje imie.. Na
                        1001 sposobow! K. Rakowiecki.
    • lalka_01 Re: Jestem tu... 22.04.04, 09:34
      witaj, witaj i baw sie dobrze :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka