maria421 15.02.07, 17:34 znajduje sie w Holandii: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3921115.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Raj dla dzieci 15.02.07, 17:35 A ty wyslalas dziecko do Wloch, moje w Polsce. Co za blad :( Trzeba bylo do Holandii. Zapalic trawki i juz wszystko rozowe :) Odpowiedz Link
maria421 Re: Raj dla dzieci 15.02.07, 17:46 ertes napisał: > A ty wyslalas dziecko do Wloch, moje w Polsce. > Co za blad :( > Trzeba bylo do Holandii. Zapalic trawki i juz wszystko rozowe :) > Moje dziecko to juz nie dziecko. Twoje tez chyba nie:) Odpowiedz Link
ewa553 Re: Raj dla dzieci 15.02.07, 17:48 a Twoj Syn na jak dlugo pojechal do polski, Ertesie? Odpowiedz Link
ertes Re: Raj dla dzieci 15.02.07, 18:06 Na za dlugo Ewo. Stanowczo za dlugo. Jest juz tam od czerwca i wlasnie dostal prace wiec pewnie jeszcze posiedzi :( Mario, moj syn bedzie zawsze dzieckiem :) 28 lat ale jakos nie potrafie o nim myslec jako o prawie 30-latku. Odpowiedz Link
maria421 Re: Raj dla dzieci 15.02.07, 18:26 ertes napisał: > Mario, moj syn bedzie zawsze dzieckiem :) > 28 lat ale jakos nie potrafie o nim myslec jako o prawie 30-latku. Wiem, Ertesie, wiem...mam podobnie. W calym artykule podonalo mi sie koncowe zdanie: szczesliwi rodzice wychowuja szczesliwe dzieci. No a szczesliwe dzieci to tez szczescie dla rodzicow. Tak wiec, jezeli Twoj syn znalazl w Polsce swoje szczescie , to nie pozostaje Ci nic innego, jak tez sie cieszyc. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Raj dla dzieci 15.02.07, 21:55 W tej Sodomii!? Przeciez tam tylko lewacy, pedofile i pedalskie adopcje! Do kosciola nawet nikt nie goni! Tfu, pieklo to, nie zaden raj! :) Odpowiedz Link
lucja7 Re: Raj dla dzieci 16.02.07, 08:52 To samo sobie pomyslalam :-) Jeszcze raz wylazi ze przechodzimy obok szczescia pokazujac paluchem i karajac "odchylencow", odbierajac nam tym samym mozliwosc zycia w raju. Ubogie to zycie, ubogie. Odpowiedz Link
maria421 Re: Raj dla dzieci 16.02.07, 09:55 A jak wytlumaczycie, ze polskie dzieci sa szczesliwsze niz francuskie? Odpowiedz Link
lucja7 Re: Raj dla dzieci 16.02.07, 16:11 Pusc baczka Mario, oprocz francji istnieja inne tematy. A zeby odpowiedziec, oznajmiam ze w zwyczaju francuskim jest meczenie i dzieci i starcow. Prosze mi pokazac jakis kraj (poza Francja), gdzie dzieci maja zajecia caly dzien, od 8ej do 18ej i gdzie wszystkie zajecia pozaprogramowe (ale elementarne) jak sport, rysunek, malarstwo, muzyka, odbywaja sie poza szkolami i poza czasem szkolnym..... To tylko jeden z przykladow ktory moze byc fragmentem odpowiedzi. Odpowiedz Link
maria421 Re: Raj dla dzieci 16.02.07, 16:55 lucja7 napisała: > Pusc baczka Mario, oprocz francji istnieja inne tematy. Nie mam tego w zwyczaju... A tematem jest raj dla dzieci, nie Francja, ktora jak wynika z badan rajem dla dzieci nie jest. > A zeby odpowiedziec, oznajmiam ze w zwyczaju francuskim jest meczenie i dzieci > i starcow. > Prosze mi pokazac jakis kraj (poza Francja), gdzie dzieci maja zajecia caly > dzien, od 8ej do 18ej i gdzie wszystkie zajecia pozaprogramowe (ale > elementarne) jak sport, rysunek, malarstwo, muzyka, odbywaja sie poza szkolami > i poza czasem szkolnym..... > To tylko jeden z przykladow ktory moze byc fragmentem odpowiedzi. A taki system jest wedlug Ciebie dobry, czy zly? Odpowiedz Link
lucja7 Re: Raj dla dzieci 16.02.07, 17:13 "A tematem jest raj dla dzieci, nie Francja, ktora jak wynika z badan rajem dla dzieci nie jest." To po diabla wyjezdzasz z Francja? Odpowiedz Link
maria421 Re: Raj dla dzieci 16.02.07, 17:20 lucja7 napisała: > "A tematem jest raj dla dzieci, nie Francja, ktora jak wynika z badan rajem dla > dzieci nie jest." > > To po diabla wyjezdzasz z Francja? > Bo jest na liscie. Odpowiedz Link