jutka1 Re: a ja chce,teraz..... 10.12.03, 21:32 mogem zgadnonc ale siem wstydzem. :) mielonego i sete? meduze i lunete? no nie wiem. Glab 1 :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: a ja chce,teraz..... 10.12.03, 21:40 don2 napisał: > to potem. ******** siem rumieniem kurdebalans ;)))))))) najgorzej miec wyobraznie hahahahahaha luneta i seta w lodowce sie chlodza na potem, besos - J. Odpowiedz Link
jutka1 Re: a ja chce,teraz..... 10.12.03, 22:18 juz masz co chciales??? tzn. moge juz serwowac lunete z meduza??? tylko jak to sie miesza z koniakiem?? ;) Odpowiedz Link
don2 Re: a ja chce,teraz..... 10.12.03, 22:22 ro ,ze ja chce ,to nie znaczy ,ze mam :( Meduza z nozek cielecych moze byc z octem,a lunete poprosze po 100g postawic przy kaloryferze,bo jak po polsku to ma byc cieplawa....blehhh. Don lunetyk. Odpowiedz Link
jutka1 Re: a ja chce,teraz..... -- Luneta dla Dona 10.12.03, 22:25 Don, to znaczy co? Lunete ciepla z meduza serwuje "zamist" a nie " potem"?? Jak zwal to zwal, serwuje! Kotlety sie smaza jakby co, moze byc dokladka :) Odpowiedz Link
don2 Re: a ja chce,teraz..... -- Luneta dla Dona 10.12.03, 22:30 Czlek bierze co daja.nalewaj ! Cos falstartem zaczeliscie? Rura was pali czy co? Don punktualny. Odpowiedz Link
jutka1 Re: a ja chce,teraz..... -- Luneta dla Dona 10.12.03, 22:32 don2 napisał: > Czlek bierze co daja.nalewaj ! Cos falstartem zaczeliscie? Rura was pali czy co? > Don punktualny. ********* Pijemy od paru godzin na watku cd. i cdn. (oraz na watku hepi berzday) Przeciez juz tam koniaku magnum Ci nalalam ;) Odpowiedz Link