cleopa 22.10.04, 09:40 ?????? mam różne przewirowania w życiu..raczej w stronę macoszek ) ale tyle tu o tym forum dla samotnych chętnie bym przez ciekawość poczytała...ale nie mogę znaleść... Może tam znajdę odpowiedz na zachowania pewnej ex... Buiziaki!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jayin Re: Gdzie jest forum dla samotnych 22.10.04, 09:44 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=571 Może przez ten link uda się wejść? pozdrawiam i witam na forum Joanna Odpowiedz Link
cleopa Re: Gdzie jest forum dla samotnych 22.10.04, 09:49 Witam ) na pewno się odezwę..tylko komp.domowy nie działa a w pracy nie bardzo.. Do zobaczenia Odpowiedz Link
iziula1 Re: Gdzie jest forum dla samotnych 22.10.04, 19:48 Jayin,małe nieporozumienie.To forum samodzielnej mamy a nie portal randkowy dla samotnych Pozdrawiam! Ja z drugiej strony barykady Odpowiedz Link
jayin Re: Gdzie jest forum dla samotnych 25.10.04, 11:17 Iziula, Ale ja nigdzie nie napisałam, ze to Portal Randkowy..... Być może sugerujesz się tym, że forum Samodzielnych nazwała cleo "Samotnymi". Wot, zwykła pomyłka. Ale zrozumiałam chyba właściwie to zapytanie... IMO. pozdr. (u nas "W ŁODZI" - jak w sejmie, barykad nie ma, ale czasami jest ostro Joanna Odpowiedz Link
iziula1 Re: Gdzie jest forum dla samotnych 25.10.04, 21:40 U samodzielnych też bywa ostro! Co do skojarzeń.Niestety słowo samotni kojarzy mi się z "kącikiem samotnych serc" i tym podobne. Ale pytanie tak jak Ty zrozumiałam tak samo) Pozdrawiam. Iza Odpowiedz Link
jayin Re: Gdzie jest forum dla samotnych 26.10.04, 09:21 iziula1 napisała: > Co do skojarzeń.Niestety słowo samotni kojarzy mi się z "kącikiem samotnych > serc" i tym podobne. Mi też Gdyby nie ogólny kontekst posta cleo pewnie napisałabym jej jakiś link forum randkowego Bo w sumie "samotny" nie zawsze oznacza "sam". A już tym bardziej nie zawsze równa się z "samodzielny". > Ale pytanie tak jak Ty zrozumiałam tak samo) good pozdr. również J. Odpowiedz Link