13.12.04, 17:44
A Ty jesteś czy Cię gdzieś wywiało?
Brakuje mi Twoich tekstów smile

Pom, może Ty coś wiesz o jayin, może ma jakieś kłopoty?
Obserwuj wątek
    • konkubinka Re: Jayin? 13.12.04, 19:16
      wedlug mnie i MIKAWI wywialosmilesmileale podobno to nic powaznego......
      • nooleczka Re: Jayin? 13.12.04, 19:28
        Mikawi wywiało stąd i wwiało na samodzielne sądząc po ilości jej dzisiejszych
        postów tam...

A Jayin ani widu ani słychu ani tu ani tam ani nigdzie, więc zaczęłam już się
        martwić sad
      • e_r_i_n Re: Jayin? 13.12.04, 20:59
        Mikawi nie wywiało, mikawi się polskim PKB i podatkami na zasiłki mocno zajmuje.
    • pom Re: Jayin? 14.12.04, 08:42
      Też nie mam od niej wiadomości.sad
      Dziś wieczorem zadzwonię do Niej.
      • jayin Jestem, jestem :-) 14.12.04, 15:56
        Przepraszam, że jestem "wywiana" - ale:

1) w pracy zapieprz za przeproszeniem niewąski,
        2) przygotowania do małego urlopu (hura, hura - od 23 grudnia mnie nie ma w pracy aż do roku 2005 smile
        3) wyprawy szantowe, festiwal w Łodzi, nadrabianie zaległości rodzinnych - uff...
        4) przygotowania do Świąt - mania kupowania prezentów, planowanie wyjazdu do rodziców, co gdzie kto i kogo odwiedza w który dzień świąt, co zjemy, a co nie - i takie tam
        5) Dom wzbogacił się o jedno małe stworzonko smile) Niestety nie dziecko (piszę niestety, bo moja chęć dziecioposiadania wzrasta, szczególnie wraz ze zbliżającym się końcem KOLEJNEGO roku i kolejnych moich urodzin :] - w każdym bądź razie w Domu jest mały stworek, tyle że koci smile Kot jest Oną, czarno-biało-futrzastą i charakterną (mówię na nią Pirania, bo ząbki i pazurki to ona ma, że ho ho... dzisiaj będziemy je ciąćtongue_out!!) - ma 6 tygodni i zachowuje się jak istne ludzkie dziecię - czyli: daj jeść! pobaw się! przytul! uśpij! daj pić!" Pobudka regularnie o piątej rano - i cała zabawa od nowa... Ale nie powiem - JEST CIEKAWIE smile

Napiszę więcej jak znajdę wiecej czasu.

(pom, czekam na tel.wink Może jakaś kawa??smile

• pom Re: Jestem, jestem :-) 15.12.04, 11:17
          Jayin, dopiero teraz zobaczyłam Twój wpis.
          Wczoraj miałam wieczór i popołudnie zakręcone i porozmawiać spokojnie nie było
          jak. Ale kaffka Cię nas nie ominie.smile
          Obiecuję, że dziś na pewno sie odezwę!
          • nooleczka Re: Jestem, jestem :-) 15.12.04, 15:20
            No to fajno ze jestes smile Magiel przedświąteczny jeszcze sie u mnie nie zaczął,
            ale już niedługo.
            Gratuluję małego kici kici - UWIELBIAM koty smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka