nooleczka 13.12.04, 17:44 A Ty jesteś czy Cię gdzieś wywiało? Brakuje mi Twoich tekstów Pom, może Ty coś wiesz o jayin, może ma jakieś kłopoty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konkubinka Re: Jayin? 13.12.04, 19:16 wedlug mnie i MIKAWI wywialoale podobno to nic powaznego...... Odpowiedz Link
nooleczka Re: Jayin? 13.12.04, 19:28 Mikawi wywiało stąd i wwiało na samodzielne sądząc po ilości jej dzisiejszych postów tam... A Jayin ani widu ani słychu ani tu ani tam ani nigdzie, więc zaczęłam już się martwić Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: Jayin? 13.12.04, 20:59 Mikawi nie wywiało, mikawi się polskim PKB i podatkami na zasiłki mocno zajmuje. Odpowiedz Link
pom Re: Jayin? 14.12.04, 08:42 Też nie mam od niej wiadomości. Dziś wieczorem zadzwonię do Niej. Odpowiedz Link
jayin Jestem, jestem :-) 14.12.04, 15:56 Przepraszam, że jestem "wywiana" - ale: 1) w pracy zapieprz za przeproszeniem niewąski, 2) przygotowania do małego urlopu (hura, hura - od 23 grudnia mnie nie ma w pracy aż do roku 2005 3) wyprawy szantowe, festiwal w Łodzi, nadrabianie zaległości rodzinnych - uff... 4) przygotowania do Świąt - mania kupowania prezentów, planowanie wyjazdu do rodziców, co gdzie kto i kogo odwiedza w który dzień świąt, co zjemy, a co nie - i takie tam 5) Dom wzbogacił się o jedno małe stworzonko ) Niestety nie dziecko (piszę niestety, bo moja chęć dziecioposiadania wzrasta, szczególnie wraz ze zbliżającym się końcem KOLEJNEGO roku i kolejnych moich urodzin :] - w każdym bądź razie w Domu jest mały stworek, tyle że koci Kot jest Oną, czarno-biało-futrzastą i charakterną (mówię na nią Pirania, bo ząbki i pazurki to ona ma, że ho ho... dzisiaj będziemy je ciąć!!) - ma 6 tygodni i zachowuje się jak istne ludzkie dziecię - czyli: daj jeść! pobaw się! przytul! uśpij! daj pić!" Pobudka regularnie o piątej rano - i cała zabawa od nowa... Ale nie powiem - JEST CIEKAWIE Napiszę więcej jak znajdę wiecej czasu. (pom, czekam na tel. Może jakaś kawa?? Odpowiedz Link
pom Re: Jestem, jestem :-) 15.12.04, 11:17 Jayin, dopiero teraz zobaczyłam Twój wpis. Wczoraj miałam wieczór i popołudnie zakręcone i porozmawiać spokojnie nie było jak. Ale kaffka Cię nas nie ominie. Obiecuję, że dziś na pewno sie odezwę! Odpowiedz Link
nooleczka Re: Jestem, jestem :-) 15.12.04, 15:20 No to fajno ze jestes Magiel przedświąteczny jeszcze sie u mnie nie zaczął, ale już niedługo. Gratuluję małego kici kici - UWIELBIAM koty Odpowiedz Link