gosza26 05.05.05, 09:46 Dziewczyny obierzcie pocztę... a gdyby ktoś sobie teraz przypomniał,że mieszka w Katowicach lub okolicach to ja chętnie udzielę szczegółów, bo de weekendu troche czasu zostało... ZAPRASZAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosza26 Re: Śląsk sie spotyka 06.05.05, 11:26 ale wpadka(( czuje się coraz gorzej i wygląda na to,że jutro dam plame.. ale wstyd przepraszam ale te węzły mnie wykańczją a wizyta w instytucie we wtorek i Bóg raczy wiedzieć kiedy biopsja natomiast samo spotkanie jest nie odwołane. przepraszam raz jeszcze Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: Śląsk sie spotyka 06.05.05, 11:26 gosza26 napisała: > Bóg raczy wiedzieć kiedy biopsja Wrr... współczuję. Mnie czeka biopsja za dwa tygodnie Odpowiedz Link
gosza26 Re: Śląsk sie spotyka 06.05.05, 11:50 Juz jedna przeżyłam kilka miesięcy temu-guza na tarczycy, a teraz dla odmiany węzeł, który boli jak... jak nie urok to przemarsz wojska, jak to mówi moja mama Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: Śląsk sie spotyka 06.05.05, 11:56 No ja tez przezylam jedna piec lat temu, teraz powtorka - i tez guzy (zwiekszajaca sie niestety ilosc) na tarczycy Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Śląsk sie spotyka 06.05.05, 12:22 a ja tam wierze w cudowne ozdrowienie - Gosiu trzeba sie stosowac do dobrych rad starszych kolezanek ) Odpowiedz Link
gosza26 Re: Będę pierwsza 07.05.05, 19:23 i sie pochwalę,że bardzo miło spędziłam dzisiejsze popołudnie z super mamami i macochami. dziękie radom lekarki łyknełam parę czerwonych tabletek i poczułam sie na tyle dobrze,ze mogłam dzisiaj poplotkować. no i cóż, jak są super babki to mogło być tylko zajefajnie qrde tylko znowu nam zabrakło czasu( ale następnym razem noc nasza, nie ma mocnych, co nie kobietki???? Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Będę pierwsza 07.05.05, 20:59 gosza26 napisała: > i sie pochwalę,że bardzo miło spędziłam dzisiejsze popołudnie z super mamami i > macochami. > dziękie radom lekarki łyknełam parę czerwonych tabletek i poczułam sie na tyle > dobrze,ze mogłam dzisiaj poplotkować. a z uwagi na te kolorow pigułki była tylko pyszna kawa i lody > qrde tylko znowu nam zabrakło czasu( ale następnym razem noc nasza, nie ma > mocnych, co nie kobietki???? jasne Gosiu zrobimy pidzamowe party było miło i takie spotkania sprawiają, że nawet w pochmurny dzień jest szansa na promyk słońca dzięki Dziewczyny za miły dzień i czekam na następny ) Odpowiedz Link
gosza26 Re: Będę pierwsza 07.05.05, 22:29 madalenka25 napisała: > > qrde tylko znowu nam zabrakło czasu( ale następnym razem noc nasza, nie > ma > > mocnych, co nie kobietki???? > > jasne Gosiu zrobimy pidzamowe party a co to pubów i dyskotek juz nie ma???!!! zmobilizuje sie panów (domowych)z transportem do odbioru sprzed lokalu i po kłopocie)) > > było miło i takie spotkania sprawiają, że nawet w pochmurny dzień jest szansa > na promyk słońca > i właśnie dlatego niemąż patrzy ze zdziwieniem na mnie,że już kolejną godzinę brykam po mieszkanku )) Odpowiedz Link
gosza26 Re: poczta 08.05.05, 20:02 Jasny gwint juz sama nie wiem czy wysłałam do wszystkich zainteresownych pocztę. Jakby co to walcie jak w dym, zaraz wyjaśnie o co chodzi. Odpowiedz Link