kcp24 16.01.06, 16:58 kto ma jakies linki do stronek fdzie mozna zakupic ksiazke do AR 33 lub jest opis w jezyku polskim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex982 Re: Ksiązka 17.01.06, 12:32 WItam Szukałem na necie prawie wszędzie, księgarnie polskie i zagraniczne. O opisie po polsku możesz zapomnieć, chyba że pójdziesz do tłumacza i mu zapłacisz - samochód nigdy nie sprzedawany w Polsce u dealerów, za mało popularny żeby ktokolwiek napisał coś takiego. W języku angielskim jest podręcznik Heyns Manual, ale jak pisałem w innym poście, jest do serii I Jedynym wyjściem jest znający się na rzeczy mechanik lub niniejsze forum Pozdrawiam P.S. Jakbyś mimo to coś znalazł, to daj znać na forum Odpowiedz Link
rafal.gtv Re: Ksiązka 17.01.06, 21:10 > samochód nigdy nie sprzedawany w Polsce u dealerów Błąd :) Był sprzedawany przez warszawski Carcom. Niemniej jednak żaden poradnik majsterkowicza w języku polskim nie istnieje. Odpowiedz Link
alex982 Re: Ksiązka 17.01.06, 23:21 :) miło mi to słyszeć, choć nie była to chyba wielko masowa sprzedaż Odpowiedz Link