krakus.mp 16.02.04, 21:21 Witam. Nie chce mi się nawet pisać na forum,taki jestem przybity śmiercią Janusza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus.mp Re: pisz krakus! ;-) 16.02.04, 23:44 betty-bt napisała: > byle co, ale pisz. Pisz! No to piszę. Mam zamiar siedzieć do białego rana przy kompie! Kto będzie siedział jeszcze? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
truskava Re: pisz krakus! ;-) 17.02.04, 00:36 krakus.mp napisał: > betty-bt napisała: > > > byle co, ale pisz. > > Pisz! > No to piszę. > Mam zamiar siedzieć do białego rana przy kompie! > Kto będzie siedział jeszcze? > Pozdrawiam. Posiedziałbym z Tobą, ale rano wstać muszę, bo zapowiada się aktywny dzień... Odpowiedz Link
krakus.mp Re: pisz krakus! ;-) 17.02.04, 02:35 truskava napisała: > krakus.mp napisał: > > > betty-bt napisała: > > > > > byle co, ale pisz. > > > > Pisz! > > No to piszę. > > Mam zamiar siedzieć do białego rana przy kompie! > > Kto będzie siedział jeszcze? > > Pozdrawiam. > > Posiedziałbym z Tobą, ale rano wstać muszę, bo zapowiada się aktywny dzień... > Witam. Nie przejmuj się. Posiedzę sam.Ktoś musi nie spać,aby inni mogli spać.:)))))))))))))) Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Odpowiedz Link
krakus.mp Re: pisz krakus! ;-) 17.02.04, 21:44 Witam A dziś Kto siedzi w nocy przy kompie? Pozdrawiam Odpowiedz Link