krakus.mp 11.03.04, 21:48 Więc może wypada już pomyśleć o spotkaniu "automobilistów (tek)" np.W Otrębusach. Chyba że Ktoś ma lepszy pomysł na spotkanie? Co Wy na to? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa wiosna, panie sierżancie, wiosna ... 11.03.04, 22:10 co tam Otrębusy, co tam muzeum ... (i niech mnie zbanują admini tego forum) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 11.03.04, 22:33 Może Ktoś zna jakiś fajny motelik gdzieś w centralnej Polsce. Można wynając takie "cuś" na dwa dni i zrobić imprezkę. Oj,działo by się,działo.Wybryki dekamerona były by blade przy Automobilu. Pozdrawiam. PS. Może połączyć dwa fora. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 09:56 "jestem za a nawet przeciw" - a tak poważnie to dlaczego się nie spotkać, dogadajmy tylko termin, miejsce i po sprawie:)) Pzdr. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 13:52 krakus.mp napisał: > Może Ktoś zna jakiś fajny motelik gdzieś w centralnej Polsce. > Można wynając takie "cuś" na dwa dni i zrobić imprezkę. Jesli chodzi o Otrebuzy (muzeum motoryzacji). To motelik w najblizej okolicy sa w Pruszkowie. Poniewaz jestem mieszkaniec tej "szcownej" miejscowosci, jakby byla potrzeba moge sie rozejrzec (bo ze mnie taki uczynny chlopak ;P ) za tym. :)) Ceny nie beda duze a i konfort powinien byc przyzwoity. To taka moja sugestia... > Może połączyć dwa fora. Jestem za :D Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 14:17 wo_bi napisał: > krakus.mp napisał: > > > Może Ktoś zna jakiś fajny motelik gdzieś w centralnej Polsce. > > Można wynając takie "cuś" na dwa dni i zrobić imprezkę. > > Jesli chodzi o Otrebuzy (muzeum motoryzacji). > To motelik w najblizej okolicy sa w Pruszkowie. Poniewaz jestem mieszkaniec > tej "szcownej" miejscowosci, jakby byla potrzeba moge sie rozejrzec (bo ze mnie > > taki uczynny chlopak ;P ) za tym. :)) Ceny nie beda duze a i konfort powinien > byc przyzwoity. To taka moja sugestia... > > > Może połączyć dwa fora. > Jestem za :D > > Pozdrawiam > Wobi Witam. Powiadasz w Pruszkowie! A dajesz gwarancję na to,że nasze samochody same nie odjadą z parkingu motelowego? :))))))))))))))))))))))))))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 15:41 " A dajesz gwarancję na to,że nasze samochody same nie odjadą z parkingu > motelowego? > :)))))))))))))))))))))))))))" .....chyba nie daje gwarancji, bo zamilkł.:)))))))))))))) Pzdr. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 16:14 lexus400 napisał: > " A dajesz gwarancję na to,że nasze samochody same nie odjadą z parkingu > > motelowego? > > :)))))))))))))))))))))))))))" > > .....chyba nie daje gwarancji, bo zamilkł.:)))))))))))))) > Pzdr. > > Witam. Na Twoim miejscu,to pojechłbym innym autem.Broń Boże Lexusem! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 20:18 lexus400 napisał: > .....chyba nie daje gwarancji, bo zamilkł.:)))))))))))))) > Pzdr. Chce nas na mine wystawic! Juz Wam pisalam, ze wobi szycha w Pruszkowie jest i pobiegl zawiadomic kumpli, gdzie maja sie przyczaic na auta. Wszystkim poda dzien i godzine, nas wyprowadzi w pole i potem bedzie niewinnego udawal. Pewnie jeszcze dla pozoru i jego auto wezma, a potem odstawia szefowi pod garaz. A to wredne stworzenie! Ja tam z daleka sie od niego trzymam i wszystkim radze to samo ;-P Odpowiedz Link
wo_bi Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 20:43 lexus400 napisał: > " A dajesz gwarancję na to,że nasze samochody same nie odjadą z parkingu > > motelowego? > > :)))))))))))))))))))))))))))" > > .....chyba nie daje gwarancji, bo zamilkł.:)))))))))))))) > Pzdr. > > Daje, daje. Przy dwoch na pewno sa zamkniete hotelowe parkingi. :)) Na pewno nie zostawilbym Waszych samochodow na pastwe losu. Bylyby bezpieczne. PS Betty sie nie sluchac... To nic, ze do domu musiala kiedys pieszo wraca... ;PP Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 21:42 wo_bi napisał: > lexus400 napisał: > > > " A dajesz gwarancję na to,że nasze samochody same nie odjadą z parkingu > > > motelowego? > > > :)))))))))))))))))))))))))))" > > > > .....chyba nie daje gwarancji, bo zamilkł.:)))))))))))))) > > Pzdr. > > > > > > Daje, daje. Przy dwoch na pewno sa zamkniete hotelowe parkingi. :)) Na pewno > nie zostawilbym Waszych samochodow na pastwe losu. Bylyby bezpieczne. Mam auto casco i mnie to "wali" czy zniknie czy nie. Jak zniknie,to będzie następny. Byle bym do pociągu się dostał na powrót. > > PS > Betty sie nie sluchac... To nic, ze do domu musiala kiedys pieszo wraca... ;PP Pewnie szła z miesiąc,bo daleko mieszka. A może nie, bo się chyba na "stopa" załapała!,Nie dziwię się,bo śliczna z niej kobiałka!:)))))))))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 21:47 krakus.mp napisał: > > Mam auto casco i mnie to "wali" czy zniknie czy nie. > Jak zniknie,to będzie następny. > Byle bym do pociągu się dostał na powrót. Mam to samo podejscie, szkoda zdrowia o zamartwianie sie o samochod. A do pociagu by sie droge znalazlo. Ale z pewnoscia nie bedzie takiej potrzeby, no chyba ze nie bylbys wstanie prowadzic samochodu... ;) > Pewnie szła z miesiąc,bo daleko mieszka. > A może nie, bo się chyba na "stopa" załapała!,Nie dziwię się,bo śliczna z niej kobiałka!:)))))))))) No baaa, po takim spacerze, figura jak marzenie... ;)) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 21:54 wo_bi napisał: !:)))))))))) > > No baaa, po takim spacerze, figura jak marzenie... ;)) Gdyby mnie na "stopa" zatrzymywała,to zabrałbym ją bez mrugnięcia i zawiózł pod sam dom!:)))))))))))))) Pewnie bym prędko nie wrócił :)))))))))))))))) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 22:03 krakus.mp napisał: > Gdyby mnie na "stopa" zatrzymywała,to zabrałbym ją bez mrugnięcia i zawiózł pod > > sam dom!:)))))))))))))) ....ja też, ja też!!:))))))))) Pzdr. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 22:16 lexus400 napisał: > ....ja też, ja też!!:))))))))) > Pzdr. > Zawsze mozna cos ukartowac... Ktos odjedzie Jej samochodem... Ona nie bedzie miala czym wrocic... To sie da zrobic. ;)))) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 22:22 wo_bi napisał: > lexus400 napisał: > > > ....ja też, ja też!!:))))))))) > > Pzdr. > > > > Zawsze mozna cos ukartowac... Ktos odjedzie Jej samochodem... Ona nie bedzie > miala czym wrocic... To sie da zrobic. ;)))) ....aaaaa widzisz jednak coś knujesz "Ktos odjedzie Jej samochodem" :))))) Pzdr. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 22:25 lexus400 napisał: > ....aaaaa widzisz jednak coś knujesz "Ktos odjedzie Jej samochodem" :))))) > Pzdr. > Ale to tak, dla dobra ogolu. ;)) Aby kazdy byl zadowolony... ;PP Odpowiedz Link
betty-bt I w ogole to widze... 12.03.04, 22:28 ... ze juz wiosne tam macie. Hormony szaleja ;-P Zapytajcie, to powiem ktoredy na piechote chodze. Tylko nie trabic i nie gwizdac- tego nie lubie ;))) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 22:30 "Ale to tak, dla dobra ogolu. ;)) Aby kazdy byl zadowolony... ;PP" ...nooo - chyba że tak.:)))) Pzdr. Odpowiedz Link
betty-bt O Wy! 12.03.04, 22:26 lexus400 napisał: > ....aaaaa widzisz jednak coś knujesz "Ktos odjedzie Jej samochodem" :))))) > Pzdr. A nie mowilam! Zeby potem nie bylo, ze ja nie mowilam! Jak sie poznalismy to pierwsze co pytal gdzie auto stoi! Ale nie jestem az tak glupia- schowalam do garazu ;))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: O Wy! 12.03.04, 22:28 betty-bt napisała: > > A nie mowilam! Zeby potem nie bylo, ze ja nie mowilam! > Jak sie poznalismy to pierwsze co pytal gdzie auto stoi! Ale nie jestem az tak > glupia- schowalam do garazu ;))) > No patrz, chyba pierwszys raz prawde powiedziala. No, ze tez pamieta... ;))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: O Wy! 12.03.04, 22:31 Pamietam, bo psa na Ciebie podpuszczalam. Na haslo "auto" mial Cie atakowac ponizej pasa i nic z tego nie wyszlo ;-) Odpowiedz Link
wo_bi Re: O Wy! 12.03.04, 22:35 betty-bt napisała: > Pamietam, bo psa na Ciebie podpuszczalam. Na haslo "auto" mial Cie atakowac > ponizej pasa i nic z tego nie wyszlo ;-) > solidarnosc dzyndzelkow......... Odpowiedz Link
betty-bt Re: O Wy! 12.03.04, 22:39 Zabraniam tego typu solidaryzacji z psem mojej przyjaciolki! Kategorycznie zabraniam ;-P Odpowiedz Link
wo_bi Re: O Wy! 12.03.04, 22:45 betty-bt napisała: > Zabraniam tego typu solidaryzacji z psem mojej przyjaciolki! Kategorycznie > zabraniam ;-P > Nie jestem zoofilem!!!! A do psa sie nie dotkne. To raczej on mial jakies sklonnosci ten tego, do mnie... Chyba nie zaprzeczysz... Obsliniony bylem caly... ;)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: O Wy! 12.03.04, 22:48 Nikt Ci nie kazal pachniec ciastkami ;-) To duze ryzyko przy takim "kucyku". Odpowiedz Link
wo_bi Re: O Wy! 12.03.04, 22:50 betty-bt napisała: > Nikt Ci nie kazal pachniec ciastkami ;-) A kto mi te ciastka podsunal??? hee??? Odpowiedz Link
lexus400 Re: O Wy! 12.03.04, 22:48 wo_bi napisał: > betty-bt napisała: > > > Zabraniam tego typu solidaryzacji z psem mojej przyjaciolki! Kategorycznie > > > zabraniam ;-P > > > > Nie jestem zoofilem!!!! A do psa sie nie dotkne. To raczej on mial jakies > sklonnosci ten tego, do mnie... Chyba nie zaprzeczysz... Obsliniony bylem > caly... ;)) ....czy to znaczy, że Ty się śliniłeś ? :)))))) Pzdr. Odpowiedz Link
betty-bt Re: O Wy! 12.03.04, 22:50 O wlasnie. Nie jest w stanie udowodnic ktos puszczal soki ;))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: O Wy! 12.03.04, 22:54 betty-bt napisała: > O wlasnie. Nie jest w stanie udowodnic ktos puszczal soki ;))) > Wiedzialem, zeby nie prac tych spodni i swetra... Ale cos mnie podkusilo... No i badan DNA nie przeprowadzie.... ;))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: O Wy! 12.03.04, 23:02 Trzeba bylo zachowac dowody rzeczowe jak pani Lewinsky i nie byloby zadnych niedomowiem teraz :))) Odpowiedz Link
gin-ekolog Re: Wiosna się zbliża,szanowne Forumowiczki i For 12.03.04, 18:03 Hej. Bardzo dobry pomysł. Tylko niestety,gin-ekolog nie przyjedzie. Bardzo mu jest przykro z tego powodu. Pzdr. Odpowiedz Link
aankaa nie zamilkł, tylko pobiegł szukać 12.03.04, 19:51 bezpiecznego parkingu dla naszych "bryk" ;) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: nie zamilkł, tylko pobiegł szukać 12.03.04, 19:58 aankaa napisała: > bezpiecznego parkingu dla naszych "bryk" ;) > Witam. Przecież w Pruszkowie nie ma bezpiecznych parkingów. Tam każda knajpa,parking,hotel i każdy "interes" jest pod kontrolą "chłopców" od "dziada". Pozdrawiam. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: to zaparkujcie pod moim domem 12.03.04, 20:21 aankaa napisała: > a do Pruszkowa dojedziemy PKP ;) > A ile sobie zawinszujesz od bryczki?:)))))))) Odpowiedz Link
aankaa Re: to zaparkujcie pod moim domem 12.03.04, 20:32 od bryczki - nic ale za wodę do mycia zębów "po" - jak za zboże ;) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: to zaparkujcie pod moim domem 12.03.04, 20:43 aankaa napisała: > od bryczki - nic > ale za wodę do mycia zębów "po" - jak za zboże ;) > To może zostaniemy u Ciebie! :))))))))))))) Zaoszczędzimy na PKP. Odpowiedz Link
aankaa Re: to zaparkujcie pod moim domem 12.03.04, 20:57 krakus.mp napisał: > To może zostaniemy u Ciebie! :))))))))))))) > Zaoszczędzimy na PKP. hłe, hłe ale spanie - na tylnych siedzeniach ;) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: to zaparkujcie pod moim domem 12.03.04, 21:00 aankaa napisała: > krakus.mp napisał: > > > To może zostaniemy u Ciebie! :))))))))))))) > > Zaoszczędzimy na PKP. > > hłe, hłe > ale spanie - na tylnych siedzeniach ;) > A zrobisz rano gorącą kawę? :)))))))))))))))) Odpowiedz Link
aankaa Re: to zaparkujcie pod moim domem 12.03.04, 21:23 krakus.mp napisał: > A zrobisz rano gorącą kawę? :)))))))))))))))) i kawę, i jajecznicę z ... ile zmieści patelnia eh, znajcie serce, nawet pozwolę się wyprysznicować (jak mnie nie dopadnie awaria - jak dziś) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: to zaparkujcie pod moim domem 12.03.04, 21:30 aankaa napisała: > krakus.mp napisał: > > > A zrobisz rano gorącą kawę? :)))))))))))))))) > > i kawę, i jajecznicę z ... ile zmieści patelnia Poproszę z 4,na szyneczce.:))))))))) > > eh, znajcie serce, nawet pozwolę się wyprysznicować Nie masz wanny? :(((((((( > (jak mnie nie dopadnie awaria - jak dziś) A co się stanęło? > Odpowiedz Link
aankaa Re: to zaparkujcie pod moim domem 12.03.04, 21:40 krakus.mp napisał: > A co się stanęło? od południa zimna woda i kaloryfery :(( Odpowiedz Link
aankaa Re: to zaparkujcie pod moim domem 12.03.04, 21:40 krakus.mp napisał: > aankaa napisała: > > > krakus.mp napisał: > > > > > A zrobisz rano gorącą kawę? :)))))))))))))))) > > > > i kawę, i jajecznicę z ... ile zmieści patelnia > > Poproszę z 4,na szyneczce.:))))))))) > > > > eh, znajcie serce, nawet pozwolę się wyprysznicować > Nie masz wanny? :(((((((( > > (jak mnie nie dopadnie awaria - jak dziś) > > A co się stanęło? > > > > Odpowiedz Link
aankaa Re: to zaparkujcie pod moim domem 12.03.04, 21:43 > > A co się stanęło? a coś w głównej rurze ...ęło :( kąpiel po 23.00 (wg dyżurnego technika SPEC) Odpowiedz Link
wo_bi Re: nie zamilkł, tylko pobiegł szukać 12.03.04, 20:49 krakus.mp napisał: > Witam. > Przecież w Pruszkowie nie ma bezpiecznych parkingów. Tam każda > knajpa,parking,hotel i każdy "interes" jest pod kontrolą > "chłopców" No bez przesady prosze. :)) Gdyby cos sie stalo, ktoremus z Waszych autek, to bym mial wielkie wyrzuty sumienia... > "dziada". A od tatusia prosze sie odczepic.... ;PP > Pozdrawiam. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: nie zamilkł, tylko pobiegł szukać 12.03.04, 21:02 wo_bi napisał: > krakus.mp napisał: > > > Witam. > > Przecież w Pruszkowie nie ma bezpiecznych parkingów. Tam każda > > knajpa,parking,hotel i każdy "interes" jest pod kontrolą > > "chłopców" > > No bez przesady prosze. :)) Gdyby cos sie stalo, ktoremus z Waszych autek, to > bym mial wielkie wyrzuty sumienia... > > > "dziada". > > A od tatusia prosze sie odczepic.... ;PP > > > Pozdrawiam. > Pozdrawiam :) > No,widzę że poczciwy z Ciebie ziomal! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
wo_bi Re: nie zamilkł, tylko pobiegł szukać 12.03.04, 21:05 krakus.mp napisał: > No,widzę że poczciwy z Ciebie ziomal! > Pozdrawiam. > Sam nie lubie tego miasta i opini krazacych o nim, no ale co ja na to poradze. :)) Odpowiedz Link
lexus400 Aż strach pomyśleć........ 12.03.04, 21:18 ...........jak już nawet takie "bryczki" kradną to nie mam czym jechać.:))))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=11330610 Pzdr. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Aż strach pomyśleć........ 12.03.04, 21:25 lexus400 napisał: > ...........jak już nawet takie "bryczki" kradną to nie mam czym jechać.:))))))) > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=11330610 > Pzdr. > Lexiu,na częsci kradną! Uno wyszło z produkcji i pewnie jest zbyt na "blachę". Jedno jest pewne.Na Twoim miejscu nie jechałbym do Pruszkowa Lexusem.:)))))))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Aż strach pomyśleć........ 12.03.04, 21:29 krakus.mp napisał: > Lexiu,na częsci kradną! > Uno wyszło z produkcji i pewnie jest zbyt na "blachę". > Jedno jest pewne.Na Twoim miejscu nie jechałbym do Pruszkowa Lexusem.:)))))))) A ja tu probuje z dobrej strony zareklamowac Pruszkow.... Ehh Rece zalamuje... Swoja droga, mojemu znajomemu rok temu ukradli Uno. Zanalazlo sie tego samego dnia. Nie pytajcie sie jakimi sposobami... Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Aż strach pomyśleć........ 12.03.04, 21:32 wo_bi napisał: > krakus.mp napisał: > > > Lexiu,na częsci kradną! > > Uno wyszło z produkcji i pewnie jest zbyt na "blachę". > > Jedno jest pewne.Na Twoim miejscu nie jechałbym do Pruszkowa Lexusem.:)))) > )))) > > A ja tu probuje z dobrej strony zareklamowac Pruszkow.... Ehh Rece zalamuje... > Swoja droga, mojemu znajomemu rok temu ukradli Uno. Zanalazlo sie tego samego > dnia. Nie pytajcie sie jakimi sposobami... "szanowny tatuś" dopomógł? Odpowiedz Link
wo_bi Re: Aż strach pomyśleć........ 12.03.04, 21:36 krakus.mp napisał: > "szanowny tatuś" dopomógł? no moze nie tatus... ;)) OK nie wazne... Ale tak, zeby nie bylo. Mi samochod poobijali, pokradli znaczki, itp. w Warszawie. W Pruszkowie nie spotkaly mnie zadne "nieprzyjemnosci". A trzymam pod blokiem. A poza tym, to wszedzie wszelkiego rodzaju samochody kradna... To nie jest tylko domena Pruszkowa. (bronie, bo jakby nie patrzec to jakby reputacji i o mnie...). Odpowiedz Link
lexus400 Re: Aż strach pomyśleć........ 12.03.04, 21:48 ...nie przejmuj się wo-bi, tak sobie tylko "jajczymy", kradną wszędzie i wszystko.Jak w 1996 ukradli mi Audi 100 C4 to przesłuchujący mnie gliniarz stwierdził "....niemieckie to strasznie kradną ale francuzkich nie kradną", nie minął rok od tego przesłuchania jak ukradli mi Peugeota 605 i znowu na przesłuchaniu trafił się ten sam gliniarz co rok wcześniej i ja mu mówię "...a mówił Pan rok temu, że francuzkich nie kradną..." a on mi na to "...teraz to wszystkie kradną, tylko Saabów nie kradną - bo mają stacyjkę gdzieś w podłodze" - myślałem, że posikam się ze śmiechu jak to usłyszałem. Na pożegnanie powiedziałem, że spotkamy się za rok jak mi ukradną Saaba (ale tylko żartowałem). Pzdr. Odpowiedz Link
lexus400 Re: nie kupu Saab''a 12.03.04, 22:06 aankaa napisała: > po co Ci znowu wizyta na policji ;) > z tym kupnem Saaba to żartowałem sobie z tego gliniarza.:)) pzdr. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: nie kupu Saab''a 12.03.04, 22:09 lexus400 napisał: > aankaa napisała: > > > po co Ci znowu wizyta na policji ;) > > > z tym kupnem Saaba to żartowałem sobie z tego gliniarza.:)) > pzdr. > A teraz wozisz się lexusem i pewnie "chłopaki" biorą Cię za swego. Dlatego cieszysz się "jeszcze" z posiadania tego Lexusa. Oczywiście też żartuję.:)))))))))))))) Odpowiedz Link
lexus400 Re: nie kupu Saab''a 12.03.04, 22:17 Teraz "chłopaki" juz wiedzą, że na naszym terenie są cztery auta nietykalne tzn.3 moje i 1 prokuratora.:)) Pzdr. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Aż strach pomyśleć........ 12.03.04, 22:04 lexus400 napisał: > ...nie przejmuj się wo-bi, tak sobie tylko "jajczymy", kradną wszędzie i > wszystko.Jak w 1996 ukradli mi Audi 100 C4 to przesłuchujący mnie gliniarz > stwierdził "....niemieckie to strasznie kradną ale francuzkich nie kradną", nie > > minął rok od tego przesłuchania jak ukradli mi Peugeota 605 i znowu na > przesłuchaniu trafił się ten sam gliniarz co rok wcześniej i ja mu mówię "...a > mówił Pan rok temu, że francuzkich nie kradną..." a on mi na to "...teraz to > wszystkie kradną, tylko Saabów nie kradną - bo mają stacyjkę gdzieś w > podłodze" - myślałem, że posikam się ze śmiechu jak to usłyszałem. Na > pożegnanie powiedziałem, że spotkamy się za rok jak mi ukradną Saaba (ale tylko > > żartowałem). > Pzdr. > A mnie jeszcze nigdy auto nie odjechało bez mojej zgody. Co prawda,zawsze jest ten pierwszy raz.Natomiast kiedyś byłem przesłuchiwany na okoliczność włamania do samochodu (sąsiada) i przy biurku obok,inny policmajster spisywał protokół z zaginięcia jakigoś merola.Gdy właściciel wyszedł z pokoju,ów policmajster zapytał "mojego"policmajtra co ma zrobić z tym protokołem.Tamten wymownym gestem wskazał na...kosz na śmieci.Potem się zreflektował że ja to widziałem i dodał pod nose "żartowałem". Ładne mi żarty.Przykre,ale prawdziwe. Odpowiedz Link
aankaa Re: Aż strach pomyśleć........ 12.03.04, 22:19 krakus.mp napisał: > lexus400 napisał: > > > ...nie przejmuj się wo-bi, tak sobie tylko "jajczymy", kradną wszędzie i > > wszystko.Jak w 1996 ukradli mi Audi 100 C4 to przesłuchujący mnie gliniarz > > > stwierdził "....niemieckie to strasznie kradną ale francuzkich nie kradną" > , > nie > > > > minął rok od tego przesłuchania jak ukradli mi Peugeota 605 i znowu na > > przesłuchaniu trafił się ten sam gliniarz co rok wcześniej i ja mu > mówię "...a > > mówił Pan rok temu, że francuzkich nie kradną..." a on mi na to "...teraz > to > > wszystkie kradną, tylko Saabów nie kradną - bo mają stacyjkę gdzieś w > > podłodze" - myślałem, że posikam się ze śmiechu jak to usłyszałem. Na > > pożegnanie powiedziałem, że spotkamy się za rok jak mi ukradną Saaba (ale > tylko > > > > żartowałem). > > Pzdr. > > > > A mnie jeszcze nigdy auto nie odjechało bez mojej zgody. > Co prawda,zawsze jest ten pierwszy raz.Natomiast kiedyś byłem przesłuchiwany na > > okoliczność włamania do samochodu (sąsiada) i przy biurku obok,inny > policmajster spisywał protokół z zaginięcia jakigoś merola.Gdy właściciel > wyszedł z pokoju,ów policmajster zapytał "mojego"policmajtra co ma zrobić z tym > > protokołem.Tamten wymownym gestem wskazał na...kosz na śmieci.Potem się > zreflektował że ja to widziałem i dodał pod nose "żartowałem". > Ładne mi żarty.Przykre,ale prawdziwe. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Aż strach pomyśleć........ 12.03.04, 22:13 lexus400 napisał: > ...nie przejmuj się wo-bi, tak sobie tylko "jajczymy", kradną wszędzie i > wszystko. Domysam sie, ze zartujecie. :)) Jak w 1996 ukradli mi Audi 100 C4 to przesłuchujący mnie gliniarz > stwierdził "....niemieckie to strasznie kradną ale francuzkich nie kradną", nie > > minął rok od tego przesłuchania jak ukradli mi Peugeota 605 i znowu na > przesłuchaniu trafił się ten sam gliniarz co rok wcześniej i ja mu mówię "...a > mówił Pan rok temu, że francuzkich nie kradną..." a on mi na to "...teraz to > wszystkie kradną, tylko Saabów nie kradną - bo mają stacyjkę gdzieś w > podłodze" - myślałem, że posikam się ze śmiechu jak to usłyszałem. Na > pożegnanie powiedziałem, że spotkamy się za rok jak mi ukradną Saaba (ale tylko żartowałem). > Pzdr. > Niestety, tak jest. Jak w dowcipie "zapraszajcym" Niemcow na wczasy do Polski: "przyjezdzajcie, wasze samochodu juz tu sa...". Mi zadnego nie ukradli, ale pewnie dlatego, ze za malo prestizowa klasa samochodow poruszam sie po drogach... ;)) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: do Krakusa 12.03.04, 21:56 aankaa napisała: > wannę mam - ale nie dam :))) Dałabyś,dała! Jescze o tym nie wiesz,ale dałabyś.;-) > Odpowiedz Link
krakus.mp Pan Bóg kazał się dzielić! 12.03.04, 22:10 aankaa napisała: > żeby tak "światowo" było ;) > A ja wierzący jestem. Odpowiedz Link
aankaa przekonałeś (mię) 12.03.04, 22:26 kawa z rana prysznic/wanna no ... jeszcze ta jajecznica ... Odpowiedz Link
krakus.mp Wiecie kiedy przychodzi prawdziwa wiosna? 13.03.04, 10:04 Ano wtedy, "...kiedy trawka się zieleni, kiedy panna się rumieni, kiedy .... stoi jak sosna, wtedy jest prawdziwa wiosna". Odpowiedz Link
charlie_x Re: Wiecie kiedy przychodzi prawdziwa wiosna? 13.03.04, 11:00 krakus.mp napisał: > > > > Ano wtedy, > > "...kiedy trawka się zieleni, > ..ano.. dokładnie w moje urodziny.Cieee choroba i to już od wielu.. wielu lat. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Wiecie kiedy przychodzi prawdziwa wiosna? 14.03.04, 13:43 charlie_x napisał: > krakus.mp napisał: > > > > > > > > > Ano wtedy, > > > > "...kiedy trawka się zieleni, > > > ..ano.. dokładnie w moje urodziny.Cieee choroba > i to już od wielu.. wielu lat. No popatrz jakie jaja! Dokładnie w Twoje urodziny! Gratuluję. Odpowiedz Link