Dodaj do ulubionych

Ghostrider vs. Z3 M

10.10.10, 17:50
Rozum oczywiscie gani takie zachowanie ale za to serce...

www.youtube.com/watch?v=zwCp_AgkFdM
Obserwuj wątek
    • crannmer Re: Ghostrider vs. Z3 M 10.10.10, 18:10
      szatniarka napisała:
      > ale za to serce...

Co ma serce do zezwierzecenia i degeneracji moralnej?
      • szatniarka Re: Ghostrider vs. Z3 M 10.10.10, 19:06
        Nie badz taki Rydzyk ;)
        • crannmer To nie jest smieszne 10.10.10, 19:40
          Osoba goniaca i rozpychajaca sie z dwudziestoma innymi na lace za obszytym skora pecherzem uprawia sport. Natomiast osoba sprintujaca przez zatloczone centrum handlowe, torujaca sobie droge lokciami i spychajaca innych na boki jest chamem.

Osoba scigajaca sie sama lub z innymi na zamknietym dla ruchu torze uprawia rozrywke i czasem tez sport. Osoba scigajaca sie w ruchu publicznym, spychajaca innych z drogi i wymuszajaca pierszenstwo, bez zachowania minimalnych odstepow bezpieczenstwa jest nie tylko chamem, ale rowniez pozbawionym zasad moralnych degeneratem. I w wielu krajach rowniez przestepca sciganym z KK.

Szczerze i z calego serca zycze obu §$%& z filmu, coby jak najszybciej spotkali wreszcie swoje drzewo, filar, albo czterdziestotonowa ciezarowke.

Bez nich swiat bedzie lepszy.
          • szatniarka Re: To nie jest smieszne 10.10.10, 20:04
            Coz za patos! ;)
            • crannmer Re: To nie jest smieszne 10.10.10, 20:16
              Co za bezmyslnosc. Bijaca na glowe naturalne blondynki.

A pozniej jest lkanie i skomlenie "ja nie chcialam, to nie moja wina, tak mi przykro"...
              Oraz za- i wyrzuty do calego swiata.

Niestety dojrzalosc emocjonalna nie jest kwestia tylko metryki. Niektorzy do konca zycia pozostaja nieodpowiedzialnymi szczeniakami.
              • szatniarka Re: To nie jest smieszne 10.10.10, 20:43
                Widze, ze ekstrapolujesz takie zachowanie takze na moje. Nie zapedzasz sie zbytnio z inwektywami?

Niestety dojrzalosc emocjonalna nie jest kwestia tylko metryki. Niektorzy do konca zycia pozostaja nieodpowiedzialnymi szczeniakami.

Doceniam samokrytyke ;)
                • drpawelek Re: To nie jest smieszne 10.10.10, 23:05
                  Trzy tygodnie zajec w zakladzie medycyny sadowej wystrczyly, zeby na cale zycie wyleczyc mnie z takich zachowan na publicznej drodze. Niektore z obrazkow do tej pory widze czasami we snie. Bylo to bardzo dawno: mialem 22 lata, nowego VW Polo (przesiadka z malucha) i sporo grzechow na sumieniu. Przez miesiac nie siadalem za kierownice.

Ten filmik jest tylko zapisem przestepstwa.
    • rapid130 Re: Ghostrider vs. Z3 M 10.10.10, 23:04
      "Adding comments has been disabled for this video".
      Że też mnie to nie dziwi. :P

Rzeczywiście, umiejętności obu kierowników panowania nad materią były wyborne.
      A reszta?
      A reszta jest milczeniem.
      .
      .
      .
      .
      Nie, nie jest.

Można się tymi umiejętności zachwycać.
      Tak jak precyzją działania chirurga ze skalpelem.
      Który po godzinach pracy precyzyjnie wbija go pomiędzy trzecie a czwarte żebro, w samo serce.
      Bogu ducha winnej kobicie w ciemnej uliczce.

;)))))))))))))))))))))))))
      • szatniarka Dzieki za precyzje 11.10.10, 00:09
        Rzeczywiście, umiejętności obu kierowników panowania nad materią były wyborne

O - i to jest wlasnie clou, o to mi chodzilo gdy napisalam o 'sercu'.
        Nie zmienia to oczywiscie faktu, ze okolicznosci 'przejazdzki' sa karygodne o czy zreszta nie omieszkalam wspomniec.
      • simr1979 Re: Ghostrider vs. Z3 M 12.10.10, 14:56
        rapid130 napisał:

> Rzeczywiście, umiejętności obu kierowników panowania nad materią były wyborne.

Nic podobnego - wszytkie te te drifty były zupełnie zbędne, powiem więcej: wydatnie spowalniały jazdę... :-S
        • qqbek Re: Ghostrider vs. Z3 M 12.10.10, 17:30
          simr1979 napisał:

> Nic podobnego - wszytkie te te drifty były zupełnie zbędne, powiem więcej: wyda
          > tnie spowalniały jazdę... :-S

Dokładnie. Szybciej jedzie się na granicy przyczepności, niż poza nią, w kontrolowanym poślizgu.
          Filmik wyborny, ale zachowanie karygodne. Jak chcę pofrunąć ponad 150km/h to jadę do Reichu... a nie testuję na zatłoczonych ulicach, przejeżdżając kilka razy na czerwonym.
    • plawski Re: Ghostrider vs. Z3 M 11.10.10, 16:39
      ten idiota miał szczęście www.youtube.com/watch?v=QfKsPqvwG-U&feature=related

ten już chyba mniej: www.youtube.com/watch?v=fJ9hKpsulmY&feature=related

...
    • plawski Re: Ghostrider vs. Z3 M 14.10.10, 09:07
      jeste jeszcze inna seria, ale to chyba kazdy zna...
      www.youtube.com/watch?v=X12W2Aja844

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka