krakus.mp
30.01.11, 16:55
RMF FM to chyba najgłupsza polska stacja. Od dłuższego czasu nadają taką sieczkę muzyczną, że chce się wymiotować. Wiem, że mają podpisane kontrakty na nadawanie tego g.... ale słuchając po kilkadziesiąt razy tego samego można ocipieć! Ale muzyka to tylko część tego debilnego radia. Najbardziej mnie wqrwia fakt, że praktycznie zały czas zmuszają słuchaczy do SMSowania by wygrać kasę. Nie licząc reklam i wiadomośći oraz wspomniałej muzycznej sieczki, reszta czasu antenowego to nabijanie ludzi w butelkę, obiecując wygraną.
Dawniej RMF miał fantastyczne programy tematyczne. Mozna było się czegoś ciekawego dowiedzieć, posmiać czy nawet samemu porozmawiać z dziennikarzami informująć o ciekawych zdarzeniach. Obecnie tylko KASA I KASA przeplatana SMSami. Praktycznie zero poruszanych innych spraw. O ambitniejszej muzyce można w RMFie zapomnieć. A kiedyś było kilka fajnych audycji jak np, Rock Malowany Fantazją pana Kosińskiego.
Nazwa RMF obecnie kojaży mi się ze skrótem Radio Mnożące Forsę niż Radio Małopolska Fun, jak było na początku.