Dodaj do ulubionych

Nabylem ajajfona

20.03.11, 21:56
Znudzilo mi sie bycie przedmiotem zartow z mojego telefonu ("antyczny" circa 2005 Motorola Razor) i nabylem ajajfona, a w zasadzie 2 (drugi dla lepszej polowy). Na poczatku myslalem o androidzie ale po rozmowach z uzytkownikami obu stwierdzilem, ze uzytkownicy ajajfona sa bardziej zadowoleni z zycia (na ogol). Consumer Reports nie lubi ajajfona z powodu przerwanych rozmow ale nikt z ludzi z ktorymi romawialem nie narzekal. Mam nadzieje, ze nie bede zalowal. Teraz musze zalozyc konto w iTunes i zrobic kupe innych rzeczy, o ktorych istnieniu nie mialem pojecia.
Obserwuj wątek
    • jerry.s Re: Nabylem ajajfona 20.03.11, 22:10
      gratuluje ... jak to mówią ... będzie Pan zadowolony ...
      i zanim rzucisz nim w ekran na którym będziesz miał wyświetlonego iTunesa policz do 10 ... do tego naprawdę można się przyzwyczaić ... czasami nawet polubić ;)
      • wowo5 Re: Nabylem ajajfona 21.03.11, 02:30
        > gratuluje ... jak to mówią ... będzie Pan zadowolony ...
        > i zanim rzucisz nim w ekran na którym będziesz miał wyświetlonego iTunesa polic
        > z do 10 ... do tego naprawdę można się przyzwyczaić ... czasami nawet polubić ;
        > )
        Na razie jestem nieco przytlamszony wielka iloscia roznych funkcji i ustawien. W Razorze mozna bylo zmienic ringtone i to wlasciwie wszystko.
    • wujaszek_joe Re: Nabylem ajajfona 20.03.11, 22:19
      A ja poszedłem sobie kupic buty i wyszedłem z nową komórką.
      Okazało się, że już za 350zł można mieć telefon na dwie karty SIM.
      Niedawno były tylko jakieś droższe modele oraz chiński Myphone.
      A ja mam sobie teraz prosty w obsłudze LG GX200. Służbowy i prywatny w jednym.
      • bassooner Re: Nabylem ajajfona 20.03.11, 22:39
        antyczna motka razor... dopiero co się z nią pożegnałem... a chodzi mi po głowie motorola milestone, a w plusie na razie ich nie ma... ;-(((
    • derwisz911 Re: Nabylem ajajfona 22.03.11, 01:32
      > Na poczatku myslalem o androidzie ale po rozmowach z uzytkownikami obu stwie
      > rdzilem, ze uzytkownicy ajajfona sa bardziej zadowoleni z zycia (na ogol).

Rozmowy z uzytkownikami? Nie sciemniaj kolego! To jest forum motoryzacyjne. Tu sie wie do czego sluza drogie zabawki:

9.mshcdn.com/wp-content/uploads/2010/08/smartphonesex2-640.jpg
      Pozdrawiam! ;)
      • wowo5 Re: Nabylem ajajfona 23.03.11, 00:37
        Przyznaje sie. Zostalem zdemaskowany. Tylko po co ja to kupilem mojej lepszej polowie?
        • lexus400 Re: Nabylem ajajfona 23.03.11, 08:15
          wowo5 napisał:

> Przyznaje sie. Zostalem zdemaskowany. Tylko po co ja to kupilem mojej lepszej p
          > olowie?

Po to, żeby nie było to takie oczywiste:))
      • typson Re: Nabylem ajajfona 23.03.11, 14:28
        Ciekawe, czy skoro mam Aj oraz BB to mi się krzywe zsumują czy uśrednią ;)
        • dgr Re: Nabylem ajajfona 24.03.11, 08:24
          Uważaj, żeby tylko różnica nie pozostała... :)
          • derwisz911 Re: Nabylem ajajfona 24.03.11, 11:55
            Haha! tak powaznie mysle, ze to zalezy co czesciej wyciagasz ze spodni na widok publiczny dzwoniac... :D
      • crannmer Re: Nabylem ajajfona 24.03.11, 12:11
        derwisz911 napisał:
        > Tu sie wie do czego sluza drogie zabawki:

Z wypiekami czekam na skutki zafundowania towarzyszce malzonce przesiadki z Blackberry Pearl na gejfona. Paczka z telefonem przyszla dzisiaj.
        • derwisz911 Re: Nabylem ajajfona 25.03.11, 08:51
          I jak? :->
          • crannmer Re: Nabylem ajajfona 25.03.11, 08:55
            Karta ma przyjsc dopiero dzisiaj. Wiec wieczorem zrobie aktywacje i setup.
            A jutro wyjezdzam z chlopakami na dwa dni. Skutki zobacze wiec najwczesniej w niedziele wieczorem :-/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka