Dodaj do ulubionych

cesarz hardkoru

28.07.11, 09:09
www.youtube.com/watch?v=faGiMltGJ2g
Obserwuj wątek
    • pizza987 Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 09:23
      Stare, ale za każdym razem wywołuje banana na twarzy ;)
    • truskava Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 09:23
      Wprawdzie w nieco innej konkurencji, ale kolo również imponuje:

www.tvn24.pl/-1,1712079,0,1,17_latek-zgwalcil-konia,wiadomosc.html
      • pizza987 Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 11:14
        Mi pracownik któren kiedyś w Libii przy budowie dróg pracował (lata osiemdziesiąte) opowiadał że tam sobie wiele nie robili i z oślicami figlowali.... ale ten to juz mnie trochę zaskoczył 8-/
      • typson Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 14:53
        "Policjanci ukarali go 500-złotowym mandatem za wykorzystanie zwierzęcia do celów niezgodnych z jego naturą"

siem pytam - A jakie są cele zgodne z naturą ?? Miał go zwalić ?
        • pizza987 Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 15:28
          typson napisał:

> "Policjanci ukarali go 500-złotowym mandatem za wykorzystanie zwierzęcia do cel
          > ów niezgodnych z jego naturą"
          >
          > siem pytam - A jakie są cele zgodne z naturą ?? Miał go zwalić ?
          >
          >

Typ, blagam uprzedzaj bo bedziesz miał za chwilę przed drzwiami kolejke userów z kompami do czyszczenia.... dobrze że nic nie piłem akurat :D:D:D:D:D:D:D
    • sven_b Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 09:40
      Mogę tylko domyślać się co czuł widząć, że nie ma już czego redukować ;)
      • emes-nju Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 11:49
        Ja wiem co czul...

Kiedys zaladowanym 5 osob plus bagaz Hyundaiem ze slabnikiem o bezmocy 63 KM podjezdzalem pod gorke przed przejsciem granicznym w Suchej Horze. Na jedyne i z rozpedu. Slabnik slabl, obroty i predkosc spadaly... Pot na czole... Udalo sie! Ufffff...
        • yamasz Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 12:05
          Biedna renówka dostała zawału.
          A co do tego konia, hmm, w cyrku też są wykorzystywane niezgodnie ze swoją naturą, poza tym powinni sie konia zapytać, może mu było dobrze?
          Chyba, że podciągną to pod pedofilię bo to był źrebak.... who known?
        • bassooner Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 12:08
          toście mnie rozbawili... ;-)))

przypomniał mi sie kawał, jak to dzieci miały przyniesc do szkoły ulubione zwierzatko i mały Jasio przyniósł chomika:
          - A dlaczego Jasiu, twój chomik jest owinięty taśmą klejącą - pyta się pani.
          - Żeby nie pękł, jak go będę ruchał...
        • sven_b Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 13:59
          > Udalo sie! Ufffff...

Bardziej sprytni robią jeszcze nawrotkę i podciągają na wstecznym ;)
          • tomek854 Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 17:34
            www.youtube.com/watch?v=56XL0TysIn0&feature=related Ale to raczej tylko w takim układzie się da... Chyba, że mówisz o pchaniu przyczepy... Albo że masz hak z przodu też :-)
            • sven_b Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 19:02
              Hak z przodu to byłby szczyt arogancji. Ten garbusek z naczepą uroczy :)
              • tomek854 Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 19:04
                niektóre ciężarówki tak mają ;-)
                • sven_b Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 22:10
                  Swoją drogą ciekawe jakie naprężenia działają na dach podczas jazdy. Pałąk wydaje się być montowany na zasadzie bagażnika dachowego.
                  • pizza987 Re: cesarz hardkoru 29.07.11, 08:15
                    Ponoc naprężęnia sa dużo mniejsze niż na podłuznice i pas tylny. Delikatnie chyba sie z tym zgodzę, z założenia dach jest elementem sztywnej struktury więc da się takie zamocowanie zaczepu potraktować jako siodło podobnie jak w ciągnikach, tyle że tam spoczywa na ramie. A zgodzę się wspominając jakie odgłosy czasami dobiegały do mnie z haka, ale co ja tam wiem, z przyczepą to może ze 2000km przejechałem wszystkiego ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka