mrzagi01 28.07.11, 09:09 www.youtube.com/watch?v=faGiMltGJ2g Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizza987 Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 09:23 Stare, ale za każdym razem wywołuje banana na twarzy ;) Odpowiedz Link
truskava Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 09:23 Wprawdzie w nieco innej konkurencji, ale kolo również imponuje: www.tvn24.pl/-1,1712079,0,1,17_latek-zgwalcil-konia,wiadomosc.html Odpowiedz Link
pizza987 Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 11:14 Mi pracownik któren kiedyś w Libii przy budowie dróg pracował (lata osiemdziesiąte) opowiadał że tam sobie wiele nie robili i z oślicami figlowali.... ale ten to juz mnie trochę zaskoczył 8-/ Odpowiedz Link
typson Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 14:53 "Policjanci ukarali go 500-złotowym mandatem za wykorzystanie zwierzęcia do celów niezgodnych z jego naturą" siem pytam - A jakie są cele zgodne z naturą ?? Miał go zwalić ? Odpowiedz Link
pizza987 Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 15:28 typson napisał: > "Policjanci ukarali go 500-złotowym mandatem za wykorzystanie zwierzęcia do cel > ów niezgodnych z jego naturą" > > siem pytam - A jakie są cele zgodne z naturą ?? Miał go zwalić ? > > Typ, blagam uprzedzaj bo bedziesz miał za chwilę przed drzwiami kolejke userów z kompami do czyszczenia.... dobrze że nic nie piłem akurat :D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link
sven_b Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 09:40 Mogę tylko domyślać się co czuł widząć, że nie ma już czego redukować ;) Odpowiedz Link
emes-nju Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 11:49 Ja wiem co czul... Kiedys zaladowanym 5 osob plus bagaz Hyundaiem ze slabnikiem o bezmocy 63 KM podjezdzalem pod gorke przed przejsciem granicznym w Suchej Horze. Na jedyne i z rozpedu. Slabnik slabl, obroty i predkosc spadaly... Pot na czole... Udalo sie! Ufffff... Odpowiedz Link
yamasz Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 12:05 Biedna renówka dostała zawału. A co do tego konia, hmm, w cyrku też są wykorzystywane niezgodnie ze swoją naturą, poza tym powinni sie konia zapytać, może mu było dobrze? Chyba, że podciągną to pod pedofilię bo to był źrebak.... who known? Odpowiedz Link
bassooner Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 12:08 toście mnie rozbawili... ;-))) przypomniał mi sie kawał, jak to dzieci miały przyniesc do szkoły ulubione zwierzatko i mały Jasio przyniósł chomika: - A dlaczego Jasiu, twój chomik jest owinięty taśmą klejącą - pyta się pani. - Żeby nie pękł, jak go będę ruchał... Odpowiedz Link
sven_b Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 13:59 > Udalo sie! Ufffff... Bardziej sprytni robią jeszcze nawrotkę i podciągają na wstecznym ;) Odpowiedz Link
tomek854 Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 17:34 www.youtube.com/watch?v=56XL0TysIn0&feature=related Ale to raczej tylko w takim układzie się da... Chyba, że mówisz o pchaniu przyczepy... Albo że masz hak z przodu też :-) Odpowiedz Link
sven_b Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 19:02 Hak z przodu to byłby szczyt arogancji. Ten garbusek z naczepą uroczy :) Odpowiedz Link
sven_b Re: cesarz hardkoru 28.07.11, 22:10 Swoją drogą ciekawe jakie naprężenia działają na dach podczas jazdy. Pałąk wydaje się być montowany na zasadzie bagażnika dachowego. Odpowiedz Link
pizza987 Re: cesarz hardkoru 29.07.11, 08:15 Ponoc naprężęnia sa dużo mniejsze niż na podłuznice i pas tylny. Delikatnie chyba sie z tym zgodzę, z założenia dach jest elementem sztywnej struktury więc da się takie zamocowanie zaczepu potraktować jako siodło podobnie jak w ciągnikach, tyle że tam spoczywa na ramie. A zgodzę się wspominając jakie odgłosy czasami dobiegały do mnie z haka, ale co ja tam wiem, z przyczepą to może ze 2000km przejechałem wszystkiego ;) Odpowiedz Link