Dodaj do ulubionych

Polska- Ukraina

11.10.13, 16:25
jak obstawiacie wynik? ja 2-1 dla Ukrainy

i jeszcze przeklejone z innego forum, rozśmieszyło mnie:)

Mistrzostwa świata w piłce nożnej, Rosja, 2018.

Grupa H:
Madagaskar
Wyspy Owcze
San Marino
Polska
Mongolia
Andora

"Polska w grupie śmierci".
Obserwuj wątek
    • mrzagi01 Re: Polska- Ukraina 11.10.13, 19:29
      obstawiam 3 do jaja dla Ukrainy.
      Bedzie 15 minut ostrego pressingu naszych, potem Ukraińcy zrobią kontre uwieńczoną golem i misterny plan jebnie w pizdu jak Morales o łąkę.
      • mrzagi01 Re: Polska- Ukraina 11.10.13, 21:56
        Tak czy siak, do zera.... CBDU ;)
    • sven_b Re: Polska- Ukraina 11.10.13, 21:58
      Teraz potrzebny jest mecz o honor. Taki bez stawki, w którym bez krępacji moglibyśmy wtrzepać komuś do zera za to, że wracamy albo gdzieś nie jedziemy.
      • jerry_72 Re: Polska- Ukraina 11.10.13, 22:03
        O honor...ale z kim ten mecz? Z Watykanem?:)
        • sven_b Re: Polska- Ukraina 11.10.13, 22:43
          Z jakimś innym sąsiadem:)
    • wujaszek_joe Re: Polska- Ukraina 11.10.13, 22:34
      gdzies widziałem taka grafikę, że od lat przegrywamy wszystkie mecze o wszystko:)
      jak dobrze ze mnie to dupi.
      • sven_b Re: Polska- Ukraina 11.10.13, 22:54
        Nie ukrywam, uwielbiam wszelkie dywagacje pomeczowe w TV Sport, zaczynające się od 'Co by się teraz musiało stać, żebyśmy weszli?'. Padają wtedy różne karkołomne konfiguracje w stylu 'Teoretycznie jest szansa. Izrael wygrywa z Niemcami 5:0 a na Ukrainę spada meteoryt'. I sądnego dnia 1/4 Polski oflagowuje samochody, zasiada i w skupieniu wyczekuje pogromu Niemiec. Następnie w 5 min. siatę wstawia Philipp Lahm i jest ogólnonarodowy zwał.
    • dr.verte Re: Polska- Ukraina 11.10.13, 23:13
      pilka nozna to zaraza

powiedzialem
    • tomek854 Re: Polska- Ukraina 12.10.13, 13:42
      Ja wczoraj usłyszałem w radio: Anglia musi jeszcze wygrać z Polską i Czarnogórą. Tych drużyn nie nalezy lekcewazyć, szczególnie Czarnogóry - po czym nastapił krótki wywiad dotyczący sił i słabości owej drużyny :)
    • sven_b Anglia 14.10.13, 19:41
      No, jutro wielkie święto sportowe - mecz z Anglią. Był mecz nadziei, mecz o wszystko, a teraz kolej na mecz o honor. Nie ma stawki, więc wieszczę pogrom wyspiarzy. Wtrzepiemy im o tak, żeby podbijając Brasił, nocami paliła ich ta bolesna myśl - ale jednak dostaliśmy do Polaków. Dobrze, że ich tu nie ma.
      • jerry_72 cztery do jaja 14.10.13, 20:59
        Ja obstawiam 4:0 dla naszych:) Pierwsza bramka Lewandowski, druga Błaszczykowski, trzecia Lewandowski ale ten łysy, czwarta to Boruc (tak pierdolnie że przelobuje bramkarza Anglików:)

ps. a tak w ogóle to jestem już lekko zmiękczony wódką w ilości ok. 0,4 l i jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa w tym temacie:) więc proszę wziąć poprawkę mojemu nadmiernemu optymizmowi

Polacy, nic się nie stało....
        • sven_b Re: cztery do jaja 14.10.13, 21:24
          Ależ... Wszyscy zgodzą się, że nie ma nic złego w lekkiej bańce na pocz. tygodnia:)
          • bassooner Re: cztery do jaja 14.10.13, 21:31
            narobiłeś mi apetytu... idę do piwnicy po browarka... na właściwie browarki... ;-)))
            • jerry_72 Re: cztery do jaja 14.10.13, 21:38
              a co pijesz z tych browarków? ja uznaję tylko pszeniczniaki:)
          • jerry_72 Re: cztery do jaja 14.10.13, 21:33
            Sven, jest okazja, jest bańka:) i nie mówię o piłce nożnej....Zresztą...co to jest 0,5 l na dorosłego chłopa, na mnie taka ilość nie robi wrażenia:)
            • bassooner Re: cztery do jaja 14.10.13, 22:08
              pszeniczniaki są ok ale na codzień popijam lecha pilsa... to taki lokalny lesio w ciemnych butelkach
              • jerry_72 Re: cztery do jaja 14.10.13, 22:19
                Zaryzykuję i kupię tego pilsa jutro ( jeśli ofkors jest do nabycia u mnie w lokalnym handlu). Jeśli choć trochę przypominać będzie lecha zwykłego zażądam zwrotu kasy:)
                • bassooner Re: cztery do jaja 14.10.13, 22:30
                  z tego co mi wiadomo jest tylko w pyrlandii
                  • jerry_72 Re: cztery do jaja 14.10.13, 22:39
                    tak czułem, powaga:)
                    nie ujmując niczym Pyrlandii uważam że produkty kompanii piwowarskiej to niestety nic nie warte siku, na swoje usprawiedliwienie dodam, że o żywcu mam takie samo zdanie
                    • jerry_72 Re: cztery do jaja 14.10.13, 22:40
                      chyba kończę picie, wódka jest ale soku brakło:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka