Dodaj do ulubionych

Siła auto-sugestii

20.03.14, 23:48
Od stycznia mam w firmie taki młyn, że nie wiem ja się nazywam, kiedy się urodziłem a w mieszkaniu - jestem przekonany - zagnieździły się istoty, których żaden przyrodnik w swoich klasyfikacjach nie opisał. Łatwiej byłoby się przeprowadzić niż posprzątać.
Wczoraj wieczorem pod prysznicem zastanawiałem się jaki znaleźć powód aby dziś nie pojechać w kolejną delegację. Nie znalazłem nic - uczciwy jestem. Wychodzę rano na parking - samochód "zrobiony". Komuś podobała się nawigacja w module z komputerem pokładowym i radiem. VW Passat 2010. Dopiero policja mnie uświadomiła (po 2 latach) że "panie - pasek z takim wyposażeniem w Polsce to aż dziw że nie wzięli wcześniej" Kurde, nawigacja to jest "WYPOSAŻENIE" ? Najważniejsze, że w delegację nie musiałem jechać ;-)
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: Siła auto-sugestii 21.03.14, 00:05
      > w mieszkaniu - jestem przekonany - zagnieździły się istoty, których żaden
      > przyrodnik w swoich klasyfikacjach nie opisał.

na pewno opisal tylko nie wiesz , moze to Borostwory z Kajka i Kokosza

a moze po prostu tesciowie przyszli z wizyta
    • bassooner Re: Siła auto-sugestii 21.03.14, 00:13
      nie do końca rozumiem o czym piszesz? bo niby nie chcesz być w domu
      (w domu zagnieździły się istoty, których żaden przyrodnik w swoich klasyfikacjach nie opisał),
      a zaś piszesz, że
      (Wczoraj wieczorem pod prysznicem zastanawiałem się jaki znaleźć powód aby dziś nie pojechać w kolejną delegację)
      czyli że niby chcesz być... a że paska ci skroili to zrozumiałem ;-)
      • dr.verte Re: Siła auto-sugestii 21.03.14, 00:43
        gosciu ma zajoba w robocie dlatego pisze malo zrozumiale

poza tym nigdy ci passka nie skroili wiec nie wiesz jakie to uczucie
    • sven_b Re: Siła auto-sugestii 21.03.14, 09:56
      Widok okradzionego auta o poranku to niemiłe doświadczenie. Współczuję i może na pociechę fakt, że nadal stał.
    • rapid130 Czarownik, czarownik... 21.03.14, 18:12
      To się nazywa skuteczne myślenie życzeniowe. :P
      (...)
      Tylko nie życz złego innym na drodze, pliz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka