sven_b 01.11.14, 15:28 www.youtube.com/watch?v=-B-vASt4xnI Przy okazji, zasłyszane za plecami na czwartkowym koncercie Trickiego: - Słyszysz jak gada ten bas? - Jak Bernard Ładysz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bassooner Re: Pocztówka muzyczna + FAQ jak wysłać 01.11.14, 16:56 musieli to prawdziwi koneserzy powiedzieć... młodzież już nie będzie kumać o co kamon Odpowiedz Link
bassooner Re: Pocztówka muzyczna + FAQ jak wysłać 01.11.14, 17:01 o kurde balans... wypisz wymaluj polski Al Bundy... i kawałek niezły... ;-) Odpowiedz Link
sven_b Re: Pocztówka muzyczna + FAQ jak wysłać 01.11.14, 17:40 Tak sądzę. Gdyby nie Sieć młodzieży pozostałoby u najstarszych rozpytywać:) Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: Pocztówka muzyczna + FAQ jak wysłać 01.11.14, 21:29 Ło .... w końcu niezły kawałek hiphopowy Odpowiedz Link
bassooner 997 03.11.14, 12:35 się podepnę... znacie zapewne albo pamiętacie czołówkę pamiętnego programu ("i zabił go pan? tak tak... oczywiście...") 997. tutaj cały kawałek, jeśli lubi ktoś wysokie trąbki to jak najbardziej przypadnie mu go gustu... ;-) CHASE - Cronus/Zeus/Poseidon/Aphrodite/Hades Odpowiedz Link
tomek854 Re: 997 03.11.14, 13:06 Ja bardzo lubię takie klimaty i muszę powiedzieć, że w kategorii "cudze chwalicie - swego nie znacie" mamy się czym pochwalić: Alex Band - Zbiegowisko ciekawe, że ten zespół przedstawił mi jeden Szkot, oburzony faktem, że będąc Polakiem nie znałem... Ba, koleżanka Rosjanka pokazała mi kiedyś całkiem fajną listę na youtube z funkiem i disco zdiełano w CCCP. Jak ktoś lubi takie klimaty, to naprawę jest czego posłuchać: SOVIET ACID HEAVY JAZZ-FUNK GROOVE LP TOP # 80 Odpowiedz Link