sherlock_holmes 07.09.04, 09:20 Tutaj galeria zdjęć Podobne do A3 Sportcostam, ale w koncu pomysleli i przod nie wyglada jak skrzyzowanie amfibii z lokomotywa. Wystarczy zalamac linie reflektorow i lekko pochylic je - i juz jest inaczej :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derwisz911 Re: Nowe A4 07.09.04, 09:39 No cóż. Audi coraz więcej odwagi nabiera w stylizacji, zdając sobie sprawę, że ich auta były koszmarnie brzydkie i nudne z wyglądu. Jednak droga, którą obrali mnie się i tak nie podoba. Nie zrobią z audika bugatti, choćby na głowie stanęli, więc nie wiem po co ta rybia paszcza... pozdrawiam Odpowiedz Link
typson Re: Nowe A4 07.09.04, 13:48 no, i mamy taka badziewna atrape jak w a6. Mi sie nie podoba. Reszta tez taka sobie. jakby tracilo klase. Ale moze to i lepiej. Poprzednie modele stanieja ;) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Nowe A4 08.09.04, 09:21 No coz, kwestia gustu. Jak dla mnie, poprzednia A4 i sedan, i kombi wygladaly beznadziejnie. W tej beznadziejny jest tylko przod (tzn. ta atrapa chlodnicy, ktora nie pasuje do niczego). W kazdym razie w porownaniu do koszmarnej A6, A4 to krok naprzod. Byc moze kolejny model bedzie wygladal juz calkiem normalnie? :) A ja - gdybym mial cos takiego kupic, zaraz pojechalbym do lakiernika i zrobil z tej atrapy dwie - tzn. srodek bylby w kolorze auta - przez co wygladaloby to troche bardziej normalnie. No i kierownica - od razu do wymiany. Jakies zgrabne Momo byloby calkiem na miejscu :) PS. A swoja droga, to cos z tymi wlotami powietrza przekombinowuja - najpierw Audi, potem Peugeot... A pomyslec, ze kiedys szokowal wlot w Oplu Senatorze :))) Odpowiedz Link
typson Re: Nowe A4 08.09.04, 10:11 tak, kierownica do wyzygu. Mam nadzieje, ze beda dostepne te sportowe czyli zwykle trojramienne, obszyte skora, bardzo grube - wygodnie sie trzyma. Dla mnie wzor stylistyki audi to przedostatnie A8. Ale to tez rzecz gustu ;) Odpowiedz Link
mapmuh Re: Nowe A4 08.09.04, 16:23 typson napisał: > tak, kierownica do wyzygu. Mam nadzieje, ze beda dostepne te sportowe czyli > zwykle trojramienne, obszyte skora, bardzo grube - wygodnie sie trzyma. > > Dla mnie wzor stylistyki audi to przedostatnie A8. Ale to tez rzecz gustu ;) Zwróć uwagę, że na fotografii jest wnętrze S4, nie A4, więc w golasie będzie wyglądać jeszcze bardziej "niemiecko" (black plastic rulez) Przedostatnie A8 jest dla mnie do dziś niedościgłym wzorem samochodu klasy luksusowej. Odpowiedz Link
typson Re: Nowe A4 08.09.04, 16:50 > Przedostatnie A8 jest dla mnie do dziś niedościgłym wzorem samochodu klasy luks > usowej. czyli w tym sie zgadzamy ;) Odpowiedz Link