07.09.04, 09:20
Tutaj galeria zdjęć

Podobne do A3 Sportcostam, ale w koncu pomysleli i przod nie wyglada jak skrzyzowanie amfibii z lokomotywa. Wystarczy zalamac linie reflektorow i lekko pochylic je - i juz jest inaczej :)
Obserwuj wątek
    • derwisz911 Re: Nowe A4 07.09.04, 09:39
      No cóż. Audi coraz więcej odwagi nabiera w stylizacji, zdając sobie sprawę, że
      ich auta były koszmarnie brzydkie i nudne z wyglądu.
      Jednak droga, którą obrali mnie się i tak nie podoba.

Nie zrobią z audika bugatti, choćby na głowie stanęli, więc nie wiem po co ta
      rybia paszcza...

pozdrawiam
    • typson Re: Nowe A4 07.09.04, 13:48
      no, i mamy taka badziewna atrape jak w a6. Mi sie nie podoba. Reszta tez taka
      sobie. jakby tracilo klase. Ale moze to i lepiej. Poprzednie modele stanieja ;)
      • sherlock_holmes Re: Nowe A4 08.09.04, 09:21
        No coz, kwestia gustu. Jak dla mnie, poprzednia A4 i sedan, i kombi wygladaly beznadziejnie. W tej beznadziejny jest tylko przod (tzn. ta atrapa chlodnicy, ktora nie pasuje do niczego). W kazdym razie w porownaniu do koszmarnej A6, A4 to krok naprzod. Byc moze kolejny model bedzie wygladal juz calkiem normalnie? :) A ja - gdybym mial cos takiego kupic, zaraz pojechalbym do lakiernika i zrobil z tej atrapy dwie - tzn. srodek bylby w kolorze auta - przez co wygladaloby to troche bardziej normalnie.
        No i kierownica - od razu do wymiany. Jakies zgrabne Momo byloby calkiem na miejscu :)

PS. A swoja droga, to cos z tymi wlotami powietrza przekombinowuja - najpierw Audi, potem Peugeot... A pomyslec, ze kiedys szokowal wlot w Oplu Senatorze :)))
        • typson Re: Nowe A4 08.09.04, 10:11
          tak, kierownica do wyzygu. Mam nadzieje, ze beda dostepne te sportowe czyli
          zwykle trojramienne, obszyte skora, bardzo grube - wygodnie sie trzyma.

Dla mnie wzor stylistyki audi to przedostatnie A8. Ale to tez rzecz gustu ;)
          • mapmuh Re: Nowe A4 08.09.04, 16:23
            typson napisał:

> tak, kierownica do wyzygu. Mam nadzieje, ze beda dostepne te sportowe czyli
            > zwykle trojramienne, obszyte skora, bardzo grube - wygodnie sie trzyma.
            >
            > Dla mnie wzor stylistyki audi to przedostatnie A8. Ale to tez rzecz gustu ;)

Zwróć uwagę, że na fotografii jest wnętrze S4, nie A4, więc w golasie będzie wyglądać jeszcze bardziej "niemiecko" (black plastic rulez)

Przedostatnie A8 jest dla mnie do dziś niedościgłym wzorem samochodu klasy luksusowej.
            • typson Re: Nowe A4 08.09.04, 16:50
              > Przedostatnie A8 jest dla mnie do dziś niedościgłym wzorem samochodu klasy
              luks
              > usowej.

czyli w tym sie zgadzamy ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka