Dodaj do ulubionych

A w Argentynie

20.01.15, 03:28
A w Argentynie prokurator popełnia samobójstwo na kilka godzin przed przedstawieniem dowodów ze rząd współpracował z Iranem przy masowym zabojstwie Żydów:
ca.news.yahoo.com/argentine-prosecutor-accused-fernandez-iran-plot-found-dead-073033179.html
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: A w Argentynie 20.01.15, 17:21
      przypomnial mi sie cytat z "Drogowki" - ...a Hawryluka przeroslo i sie powiesil...

klasycznie wykonali na niej samobojstwo

mozna tez powiedziec ze pracoholizm ja wykonczyl
      • marekatlanta71 Re: A w Argentynie 20.01.15, 18:39
        Jego, to był facet :) Za to pani prezydent Argentyny czuje sie swietnie, szczegolnie gdy wie ze osoba mająca na nia "kwity" popełniła gwałtownie samobójstwo.

P.S. Oglądałem wczoraj "Patagonia special" Top Gear i teraz sie zastanawiam czy dobrze robie jadąc do tego kraju na wakacje. Nie wydają sie zbyt przyjaźnie nastawieni do obcych, a wymiar sprawiedliwości tez jakis taki mało sprawiedliwy sie wydaje...
        • tomek854 Re: A w Argentynie 20.01.15, 21:05
          Obejrzyj sobie wyprawę Trabanciarzy przez południową Amerykę to Ci przejdzie. Tam widać, że ludzie są naprawdę spoko.

www.ceskatelevize.cz/porady/10639901181-trabantem-jizni-amerikou/video/
          Jak nie będziesz im w nos wciskał co chwila "USA IS THE BESTEST" i tak dalej, to będzie OK :)
          • marekatlanta71 Re: A w Argentynie 21.01.15, 00:24
            To juz moja któras z rzędu podróż do Ameryki południowej. Zasada jest prosta - paszport USA chowamy jeszcze na lotnisku w USA i od tej pory używamy wyłącznie polskiego. Polaków w Ameryce południowej lubią. Nie trzeba płacić opłat za wjazd, nie robią problemów na granicy. Wspominaja papieża i piłkę nożną. I narzekają na Amerykanów :)
            • bassooner Re: A w Argentynie 21.01.15, 10:39

• bassooner Re: A w Argentynie 21.01.15, 10:47
                kurde.... Wcięło mi tekst... A napisałem, że chociaż nas gdzieś lubią ;-)
        • sven_b Re: A w Argentynie 21.01.15, 18:42
          > P.S. Oglądałem wczoraj "Patagonia special" Top Gear i teraz sie zastanawiam czy
          > dobrze robie jadąc do tego kraju na wakacje.

Jedź śmiało. Peru, Chile, Boliwia - nic Ci tam nie grozi oprócz dzikich tłumów i 'Mister, buy something' na Machu Picchu. TopGear próbowali trikiem zakpić z Argentyńczyków, ale nie docenili ich inteligencji. Wysokie nosy zostały boleśnie przytarte.
          • marekatlanta71 Re: A w Argentynie 22.01.15, 01:39
            To prawda. Byliśmy w Peru w zeszłym roku i poza dość uciążliwymi sprzedawcami śmieci nic nam złego sie nie stało. Zreszta nawet te śmieci były nie takie złe - wyroby z Alpaca by śmiesznie tanie i bardzo piękne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka